Sari la conținut

Ce spune un chirurg plastician despre noua față a Madonnei: “La Grammy am văzut cea mai diferită versiune de până acum”

Madonna are, probabil, una dintre cele mai faimoase chipuri din lume. Dar când a urcat pe scenă pentru a prezenta un premiu la premiile Grammy 2023 duminică seară, cântăreața Material Girl a fost de nerecunoscut chiar și pentru cei mai devotați fani ai ei – a stârnit un val de intrigi asupra a ceea ce ar putea fi responsabil pentru aspectul ei drastic diferit.

Deloc surprinzător, mulți s-au întrebat dacă diva de 64 de ani a suferit vreo formă de procedură cosmetică – iar acum, câțiva chirurgi plastici de seamă pun în discuție ceea ce cred ei că ar fi putut face Madonna, de la „filler excesiv și Botox” la un lifting facial și o operație la nas.

Dr. Michael Horn, un chirurg plastician certificat din Chicago, Illinois, a declarat  pentru DailyMail.com că el crede că artista , în vârstă de 64 de ani, probabil a apelat la medicul esteticean recent.

El crede că ea nu numai că a avut un „lifting” – despre care el a spus că a fost „evident pentru că pielea ei” părea „strânsă și trasă pe spate, fără riduri”, ci a suferit și o operație de nas.

„De-a lungul anilor, Madonna a suferit aparent numeroase proceduri de chirurgie plastică”, a spus el.

 

 

Acesta susține că diva și-a făcut și mult botox, ceea ce se vede și prin faptul că mușchii feței i s-au mișcat foarte puțin în timpul discursului de pe scenă.

„Ceea ce este izbitor și cel mai lesne de observat este schimbarea drastică a formei feței Madonnei, care are acum o structură în formă de V. De-a lungul timpului a folosit în mod excesiv substanțe de umplere (fillere), îndepărtându-se de structura osoasă naturală și plăcută pe care o avea cândva. Pomeții îi sunt mai proeminenți ca niciodată și nefiresc de ridicați”.

Medicul nu exclude ca diva să fi umblat și la linia sprâncenelor și a părului.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel