joi, august 11, 2022

Ce TALISMAN norocos ai, în funcție de zodie! Mihai Voropchievici: Alege o piatră care rezonează cu tine și eşti câștigat.

Oricine își dorește să aibă parte de noroc în viață, iar zodia joacă un rol important în acest sens. Se spune că fiecare nativ s-a născut cu destinul său, ce stă scris în stele. Totuși, fiecare zodie își poate influența norocul dacă știe ce anume trebuie să facă!

Te-ar mai interesa: Ce este bine să dăm de pomană de Sfânta Maria Mare...

„Era o perioadă când lumea înţelegea acest simţ al autoapărării. Acum, nu mai avem timp să ne protejăm de nimic. Mulţi care nu sunt pregătiţi, nu înţeleg.

Pietrele nu sunt doar de ornament. Dacă alegi o piatră care rezonează cu tine, deja eşti câștigat. Fiecare zodie s-a orientat în timp. Dacă îmi place un cristal, înseamă că m-a ales”, a spus Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, la Antena 3, care sunt pietrele norocoase pentru nativii fiecărei zodii.

TALISMAN norocos: Berbec

Fiind sub incidenţa Soarelui şi a planetei Marte, pietrele cu nuanţele puternice de roşu, portocaliu, rubiniu sau maro, merg perfect asociate cu zodia Berbecului. Chiar dacă nu este o piatră foarte puternică, agata roşie este a Berbecului. Îl încarcă cu o energie fantastic de puternică.

Te-ar mai interesa: Top alimente bogate în IOD. Asigură-te că le consu...

Mai este şi rubinul roşu. Este benefic pentru inimă şi sistemul imunitar. Granatul este una dintre cele mai puternice cristale preţioase. Este roşu ca vinul vechi. Este piatra celor îndrăzneţi, iar piatra aceasta le poartă noroc, atunci când intreprind noi activităţi.

Carneolul este altă piatră benefică, care îi protejează împotriva energiilor negative. Se mai duce şi pe tratamente terapeutice pentru anumite boli.

Te-ar mai interesa: Cât putem păstra ciorba la frigider și la ce tempe...

Taur

Taurul are nevoie să se contecteze la forţele pământului. Are strălucirea planetei Venus. Smaraldul este talismanul pentru sănătate şi prosperitate. Această piatră îi protejează de energiile negative, dar le dă şi echilibrul mental în drumul lor nebun de acumulare şi îi scoate din bârlog.

Jadul, fie că e verde sau nuanţe de pământ, dacă o au se vor bucura de abundenţă materială şi spirituală. Este benefică şi pentru cei mici. Îi ajută să aibă rezultate bune la şcoală. Cei care sunt singuri, îşi vor echilibra viaţa, dacă poartă o astfel de piatră.

Te-ar mai interesa: Îngropat de viu la o petrecere. Cum a reușit să sc...

Mai pot apela şi la beneficiile de fertilitate ale rubinului. Echilibrează toate obstacolele care le vin în faţă.

Gemeni

Pentru Gemeni, se potriveşte orice piatră de culoare deschisă. Fiind o zodie dublă, ei iau de peste tot, cam tot ce străluceşte. Nu sunt amatori. Vor curcubeul, dar nu partea de jos a lui, adică pietrele alea mai închise.

Pot purta pietre albastre sau aurii, care le protejează energia interioară. Topazul se potriveşte exact cu personalitatea veselă şi expansivă a nativilor Gemeni. Este o piatră a bucuriei, a comunicării, dar şi a înţelepciunii.

Te-ar mai interesa: Cum depozităm corect mâncarea în frigider: Dacă fa...

Citrinul este altă piatră benefică pentru nativii Gemeni. Citrinul este de la lămâie. Are şi nuanţe de galben mai pal. Aduce bogăţie, veşti bune şi protejeată dragostea şi relaţia de cuplu.

TALISMAN: Rac

Racii sunt protejaţi de Lună. Este strălucirea stinsă ca a Lunii. Le aduce o stare benefică. Piatra Lunii este considerată magică cu străluciri misterioase. Dezvăluie puterea când este privită dintr-o anumită lumină. Această piatră amplifică emoţiile, dragostea şi intuiţia. Este o piatră benefică şi pentru sănătate.

Perlele oglindesc sufletul Racilor. Sunt la fel de benefice şi îi ajută să prospere.

Leu

Leul este cel mai norocos din tot zodiacul. Leul adoră diamantul, dar poate să poarte şi citrin. Citrinul trebuie purtat în perioadele cele mai ambiţioase al vieţii. Diamantul aduce strălucirea şi le transmite putere şi rezistenţă.

Fecioară

Au nevoie de pietre preţioase albastre, verzi sau mov. Optează pentru un safir care se potriveşte cu energia lor senină şi elegantă. Îi echilibrează pe cei din zodia Fecioară. Le aduce armonia şi îmbină sufletul cu inima şi mintea, dar şi sentimentele cu înţelepciune.

Au nevoie şi de linişte şi armonie se duc la o piatră elegantă, ametistul. Este ametistul mov. Strălucirea acestei pietre protejează sănătatea.

TALISMAN: Balanţă

O zodie care tinde la armonie şi la eleganţă. Caută pietre cu nuanţe de alb, verde sau roşii. Malahitul este o piatră care se potriveşte cu răbdarea şi înţelepciunea Balanţei. Echilibrează trăirile profundă şi înlătură anxietatea.

Piatra lor de bază este opalul. Un cristal considerat magic. Este foarte bun pentru vindecarea mai rapidă într-o perioadă de covalescenţă.

Coralul roşu, o piatră organică care este norocoasă pentru Balanţă. Sunt mai optimişti şi iau decizii majore atunci când poartă acest coral.

Scorpion

Scorpionul guvernat de Pluto şi Marte, caută cristale negre. Onixul, o piatră neagră. Onixul dezvăluie nişte străluciri inimaginabile. Aduce protecţie împotriva tuturor influenţelor negative. Este impotriva duşmanilor.

Rubinul este altă piatră benefică pentru Scorpioni. Le dă putere şi înţelepciune şi o mare putere de concentrare.

Săgetător

Săgetătorul este o zodie schimbătoare, care tinde întotdeauna spre planuri îndrăzneţe. Ce putem să-i oferim unui Săgetător? Doar ape albastre, focuri roşii şi raze aurii. Zirconiul, o piatră care străluceşte ca un diamant. Îi protejează şi le conferă putere de decizie în situaţiile incerte.

Turcoazul este superb. Este cerul senin al dimineţilor senine de primăvară. Piatra care îi ajută la nivel spiritual. Le dă emoţii pozitive şi echilibru interior, dar şi încredere şi optimism.

TALISMAN: Capricorn

Nu prea se înghesuie la pietre. Ei vor să simtă forţa pământului. Capricornul are valori ancorate în tot ce înseamnă tradiţional şi energia pământului. Cristalele cu nuanţele maro, verzi sau negre sunt opţiunile lor. Cristalele naturale au pentru ei o influenţă hotărâtoare când le cunosc beneficiile.

Ochiul de tigru ii ajută la negocieri, la serviciu şi în proiectele care le pot aduce bani. Onixul, tot negru, altă piatră benefică pentru nativi. Le aduce putere şi prosperitate. Ar trebui purtat cel puţin o dată pe săptămână. Jadul verde, piatra care îi ajută să se încarce cu energii pozitive.

Vărsător

Poate fi protejat numai de cristale albastre. Se va duce la Acvamarin, o piatră foarte apreciată pentru claritatea ei. Le protejează sănătatea, tonusul şi vitalitatea. Este un fel de talisman care măreşte rezistenţa corpului în faţa bolilor. Îi ajută să fie mai optimişti şi mai siguri pe ei.

Safirul mai este altă piatră, care este asociată cu prosperitatea. Îi ajută să ia decizii mai bune.

Peşti

Simbolul naturii. Le merge mai bine dacă poartă cristale albastre sau mov. Se apropie şi ei de Acvamarin. Este asociat pentru ei cu bucuria, vitalitatea şi împlinirea în viaţă. Se bucură de tot ce le ofere viaţa.

Mai apelează şi la un ametist. Îi ajută să facă nişte corelări. Le echilibrează emoţiile şi trăirile interioare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private