Sari la conținut

Ce ține Regele Charles pe birou, la vedere? Toți au rămas fără cuvinte

Fotografia de familie de la nunta lui Meghan Markle și a Prințului Harry încă ocupă un loc în interiorul palatului și are un loc special în biroul Regelui Carol al III-lea.

În ciuda momentelor tensionate pe care regalitatea britanică le trăiește cu ducii de Sussex, se pare că această fotografie ar fi dovada că mai există speranță de reconciliere.

Archie și Lilibet vor avea titluri regale?

Katie Nicholl, autoarea cărții „The New Royals”, a dezvăluit că regele Carol al III-lea ar fi dispus să acorde copiilor lui Meghan Markle și prințului Harry titluri regale doar dacă respectă o condiție, întrucât a asigurat că „titlurile sunt de cea mai mare importanță pentru rege și nu le va preda ușor”.

Condiția regelui Carol al III-lea

Pentru ca cei doi nepoți ai regelui Carol al III-lea să aibă dreptul la titluri nobiliare, părinții lor, Meghan Markle și Prințul Harry, trebuie să respecte instituția regală. Această decizie vine pe fondul controverselor legate de viitoarea publicare a memoriului Ducelui de Sussex și producerea serialul Netflix despre căsătorie.

Într-o întâlnire a regelui Carol al III-lea cu prim-ministrul Regatului Unit, Liz Truss, care a fost prezentată printr-un videoclip, s-a putut observa că în interiorul biroului monarhului se află încă fotografia de familie de la nunta lui Meghan Markle și a prințului Harry, din 2018.

Deși videoclipul distribuit prin Twitter durează doar câteva secunde, a fost suficient ca internauții să observe că fotografia de la nuntă era pe o piesă de mobilier.

Aceasta este fotografia pe care regele Carol al III-lea o are în biroul său

Fotografia oficială de familie care a fost făcută la nunta lui Meghan Markle și a Prințului Harry apare înrămată și așezată pe o piesă de mobilier în biroul Regelui Carol al III-lea.

În portret apar Regina Elisabeta, Prințul de Edinburgh, actualul Rege Carol al III-lea, Regina Consoartă Camilla, Prinții de Wales și copiii lor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel