miercuri, decembrie 2, 2020
Ana Maria Nitu

Foarte multe femei probabil încă cred stereotipul că bărbații sunt atrași de femei îmbrăcate sumar și care apelează la tot felul de trucuri (machiaj, unghii, extensii, implanturi), însă, cercetătorii au descoperit faptul că bărbații vor mai mult decât atât. Iată ce tip de femei preferă sexul puternic

  1. Femeile care poartă un anumit tip de machiaj

Bărbații preferă și fetele care arată natural și care nu își “cimentează” fața cu machiaj, însă, aceștia preferă fetele care fie poartă fard de pleoape în culori neutre, fie ruj ca să își pună în valoare buzele. Combinațiile puternice alungă bărbații.

2. Silueta clepsidră

Silueta clepsidră, în care umerii și șoldurile sunt de aproape aceeași lungime, față de talia care este mai subțire le trimite bărbaților semnal că acestea pot avea copii, sunt mai fertile și mai sănătoase.

3. Femeile care poartă roșu

Femeile care poartă roșu sunt văzute mult mai atrăgătoare decât cele care poartă altă culoare. Cercetătorii nu pot explica fenomenul, însă, conform studiilor, au realizat că aceasta este culoarea preferată de bărbați.

4.O femeie drăguță

Femeile care se lasă greu, însă își arată partea sensibilă și se oferă să-și ajute partenerului atunci când are o problemă este de 10 ori mai atrăgătoare.

5. Femeile care au vocea subțire

Femeile care au vocea subțire le amintesc bărbaților, subconștient de trilurile păsărilor. Asta le trezește instinctul și astfel le consideră mai atrăgătoare decât femeile cu voce mai joasă, precum a lor.

A.

 

Parteneri