Sari la conținut

Ce trebuie să ai mereu în portofel pentru a atrage bani. Nu ar trebui să îți lipsească niciodată!

bani
Sursă foto: Substanțial
Decizie de ultim moment luată de autoritați

Deși banii nu sunt o garanție a fericirii, ei sunt esențiali. Fiecare și-ar dori să aibă suficienți bani cât să își permită ceea ce își dorește, să  își rezolve probleme, să fie lipsit de griji, să-și asigure pentru sine și familie o viață confortabilă, pentru a-și îndeplini dorințele.

Deși trebuie să muncești din greu pentru a-l câștiga, există ceva care te poate ajuta. Acestea sunt anumite obiecte și ritualuri despre care se crede că au puterea de a atrage bani și prosperitate. Le poți pune în casă sau în portofel.

Ce să păstrezi în portofel pentru a atrage bani?

Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro

Să abordăm adevărata întrebare aici, ce să păstrăm în poșetă pentru a atrage bani? Sunt mai multe lucruri sugerate de consilierii astrologici

  • Scrie-ți dorințele pe hârtie roșie și leagă cu fir de mătase roșie. Pune scrisoarea în locul în care îți ții banii sau doar pune-o în portofel.
  • Bancnote: Chiar dacă ai câteva dintre ele, păstrează-le în portofel pentru că banii atrag bani. În plus, este considerat nefavorabil să purtați un portofel gol.
  • Boabele de orez: În China, orezul este un simbol al vieții bune și al abundenței. Se crede că păstrarea a 21 de boabe de orez într-un portofel atrage energie pozitivă, dar previne și cheltuirea inutilă a banilor. Nu ar fi rău să schimbi boabele de orez în mod regulat pentru a atrage energie proaspătă.
  • Frunză de dafin: frunza de dafin are puteri medicinale și este un leac pentru multe afecțiuni. Puteți atrage mult noroc și abundență păstrând o frunză de dafin în portofel.
  • Scoici sau sare de mare: înfășurați sarea de mare într-o cârpă de nailon și păstrați-o în portofel în siguranță. În caz contrar, puteți lua în considerare și să păstrați câteva scoici în portofel, deoarece acestea reprezintă abundența în multe culturi.
  • Piatra de ametist. Ametistul este considerat o piatră care are capacitatea de a îndepărta energiile negative și de a le atrage pe cele pozitive.Pune o mică piatră de ametist în geantă pentru a crea o barieră de protecție împotriva influențelor negative și pentru a atrage armonia și bunăstarea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel