sâmbătă, martie 25, 2023

Din cercetările întreprinse în ultima vreme de către nutriţionişti, a rezultat că există alimente care pot îmbunătăţi viaţa sexuală a bărbaţilor.

Specialiştii americani chiar au întocmit un fel de “listă” pe care figurează unele alimente şi efectele lor asupra vieţii sexuale.
“Este recomandat consumul de ouă la micul dejun. Ouă făcute omleta, jumări, fierte moi sau fierte tari, ouăle sunt o sursă bună de vitamina B – un nutrient-cheie pentru a ţine mintea şi corpul mai relaxate”, subliniază Men’s Health. De asemenea, specialiştii îi sfătuiesc pe bărbaţi să mestece puţină ţelină “pentru feromoni”.

Te-ar mai interesa: Vindecări miraculoase de boli grele făcute de Arse...

Studiile arată că cei care primesc suficientă vitamina A zilnic au un număr mai mare de spermatozoizi şi au performanţe sexuale mai bune. Iar ficatul este o sursă excelentă de vitamina A şi de zinc. Corpul elimina 5 miligrame de zinc la fiecare ejaculare – o treime din necesarul zilnic. Bărbaţii care nu oferă organismului suficientă vitamina C produc spermatozoizi de o mai slabă calitate, iar piersicile sunt o bună sursă de vitamina C.
“Afinele se numără printre cele mai bune alimente pentru bărbaţii care au probleme erectile. Acestea conţin fibre solubile, care împiedică depunerea colesterolului pe pereţii arterelor”, subliniază specialiştii.

Te-ar mai interesa: Dulciurile ne schimbă creierul. Oamenii de ştiinţă...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private