duminică, decembrie 4, 2022

Ce trebuie să faci în noaptea de Înviere pentru a avea noroc. Lidia Fecioru, bioenegoterapeut, a explicat ce nu trebuie să lipsească din portofel la slujba de Înviere.

„Ar trebui să avem la slujba de Înviere o bancnotă în buzunar pe care să o sfințim la biserică în acea noapte. Această bancnotă să o păstrăm în portofel. Ea ne va purta noroc la bani.

Trebuie să dăm de pomană obligatoriu un pește, o găină, ceva să aibă cap. E pentru mântuirea sufletelor celor care sunt plecați din viața noastră, a celor apropiați nouă.

Te-ar mai interesa: Te doare în GÂT? Rețeta unui medic te va scapă rap...

Sănătatea e cea mai importantă, trebuie să avem grijă de ea, nu doar să ne rugăm pentru ea. De asemenea, e bine să ne rugăm și pentru ceilalți.

E important să ținem și post în această săptămână. Curățarea aceasta e foarte importantă pentru noi. Chiar dacă nu avem o masă îmbelșugată, important e ca de sărbători să ne întâlnim cu cei dragi”, a declarat bioenergoterapeutul, în cadrul emisiunii de la Prima TV.


Lidia Fecioru: Curățenia sufletului înseamnă să ne dăm lumină unul celuilalt

„Știi cum spunea părintele Calistrat. Faceți ce vreți, dar nu vă mâncați între voi. Curățenia sufletească e foarte importantă și e foarte bine de avut liniște și grijă de a ne curăță sufletul de răutate, invidie, tot ce înseamnă această mizerie umană. Să nu ne lăsăm duși în ispită, să rămânem cu ochii treji.

Te-ar mai interesa: Magda Vasiliu: Cu ce mi schimba mie viața faptul c...

Măcar în această perioadă. Cât putem să facem bine să facem. Dacă nu putem, atunci să nu facem nimic, dar să nu facem rău. Sărbătorile vor să găsească curățenie în casă. Atâta timp cât avem o energie bună acest lucru ne aduce bunăstare, bani.

Curățenia sufletului înseamnă să ne dăm lumină unul celuilalt și să dăruim celui de lângă noi. Și să nu uităm să mulțumim, măcar în gândul nostru.

Te-ar mai interesa: Ce boală ai dacă ai cearcăne în jurul ochilor. Mer...

Ce ține de zilele de sărbătoare, e bine să dăruim din suflet. Cât putem. Puțin, mai mult, nu contează, important e să dăruim din tot sufletul. Să nu ne pară rău. Aveți grijă de sufletele voastre”, a mai explicat Lidia Fecioru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private