Ce trebuie sa manance fumatorii ca sa fie sanatosi

Ce trebuie sa manance fumatorii ca sa fie sanatosi
Ce trebuie sa manance fumatorii ca sa fie sanatosi

Sa te lasi de fumat, desi cu siguranta deja ai incercat sau te-ai gandit sa faci acest lucru, se dovedeste demulte ori a fi ceva incredibil de greu de realizat.

Cu toate acestea, pana cand gasesti impulsul necesar de a renunta la tigari, ar trebui sa stii faptul ca alimentatia ta te poate ajuta si poate sa te faca sa te simti sanatos chiar daca ai cazut prada acestui viciu, mai ales daca incepi sa consumi alimente care asigura substantele pe care fumatul le face disparute din corpul tau.

Fumatul are nenumarate efecte nocive, insa unul dintre cele mai mari este acela de a face ca organismul sa consume rezervele de vitamina C, vitamina E, Magneziu si Zinc.

Asa ca, iata care sunt alimentele care iti confera un aport mai mare al acestor substante, fara de care nu te vei simti niciodata sanatos, daca esti fumator.

Vitamina C

Fumatorii au nevoie de doze duble de vitamina C pentru ca mentine nivelul ei la normal in organism. Pentru acest lucru este indicat sa consumat des citrice si pepene (de 3 ori pe zi).

Vitamina E

Cele mai bune surse de vitamina E se gasesc in uleiul de floarea-soarelui, semintele de floarea-soarelui, alunele de padure, migdalele, cartofii dulci, avocado, musli si spanac.

 

 

Continuarea pe Lyla.ro

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox