Sari la conținut

Ce trebuie să știți despre fiecare dintre cele 12 semne astrologice 

horoscop zilnic
sursa foto arhiva doctorul zilei
Horoscop

Ce trebuie să știți despre fiecare dintre cele 12 semne astrologice

Zodiacul trasează calea anuală a soarelui și o împarte în 12 secțiuni, fiecare având un semn astrologic corespunzător. În cazul în care ziua ta de naștere cade pe această cale, determină semnul tău , despre care se spune că vine cu anumite puncte forte, puncte slabe și trăsături de personalitate. Fiecare semn este, de asemenea, legat de anumite constelații și simboluri.

De la Berbec de foc până la Lei loiali și Raci materni, fiecare semn astrologic are avantajele și dezavantajele sale. Mai jos le descoperiți pe fiecare.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Ca semn de foc, Berbecul poate fi descris ca îndrăzneț, energic, îndrăzneț, hotărâtor, nerăbdător și pasional. Când își pun mintea la ceva, nu le este frică să se angajeze pe deplin și să se arunce cu capul întâi în capătul adânc. Ei știu ce vor și se deosebesc ca urmare a independenței lor feroce. Slăbiciunea lor este nerăbdarea, totuși puterea lor este conducerea lor naturală.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii sunt un semn de pământ, cunoscut pentru că sunt răbdători, muncitori, loiali, senzuali, practici, încăpățânați, hotărâți și de încredere. A fi rezistent la schimbare este adesea văzut ca una dintre punctele lor slabe, cu toate acestea, adesea se pretează la loialitate și dăruire acerbă față de oameni și cauzele cărora le pasă. Semnul lor este reprezentat de taur, pretându-se la multe dintre aceste explicații, iar unele dintre cele mai bune calități ale lor îi fac unul dintre cele mai de încredere și mai practic semne. Dacă ai un taur în viața ta, îl vei avea mereu în colțul tău.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemeni, semnul solar, cel mai frecvent asociat cu a fi curioși, inteligenți, extroverti, amuzanți, impulsivi, extrem de sociali, indecisi și spontani. Gemenii au cele mai bune dintre cele mai bune și cele mai mici minime dintre toate zodiile stelare. În timp ce personalitatea lor deschisă și spontană îi face viața de petrecere, aceasta poate, de asemenea, să-i facă să fie nesiguri și indecisi. Așa că ai răbdare cu Gemenii din viața ta și ține-i aproape în timp ce înțelegi că trebuie să muncească puțin mai mult pentru a fi în acest moment.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racul, semnul de apă, este guvernat de lună și este adesea cel mai grijuliu, mai iubitor și mai matern. Ei caută în mod constant confortul, sunt orientați spre familie, protectori, loiali, sensibili și planificatori. În timp ce spontaneitatea poate să nu fie punctul lor forte, ei au o busolă internă puternică care adesea îi conduce pe calea cea bună. Unele dintre slăbiciunile lor ar putea fi că pot deveni prea sensibili și capricioase uneori, dar asta vine odată cu teritoriul când nu ți-e frică să-ți simți sentimentele, potrivit  instyle.com.

Horoscop. Leu (23 iulie – 22 august)

Un alt semn solar, Leul posedă adesea trăsături de loialitate, generozitate, ambiție și creativitate. Ei se găsesc a fi lideri naturali, cu o încredere deschisă și o curaj pe care alte semne nu le au. Aceste calități pot duce la posesivitate sau la o personalitate dominantă, dar Leul știu ce își doresc și nu le este frică să facă asta. Cu toții, probabil, putem lua câteva lecții de la Leii din viața noastră despre a ne conduce viața cu optimism și încredere.

Vărsătorii tind să fie creativi, independenți, inteligenți, analitici

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioara, semnul de pământ, este diferit de semnul nostru de pământ anterior, Taur, din mai multe motive. Fecioarele tind să fie mai mult perfecționiste, analitice și orientate spre detalii, pe lângă faptul că sunt extrem de inteligente, răbdătoare și amabile. În timp ce nevoia lor de perfecțiune îi poate împiedica uneori, îi ajută și să privească lumea într-un mod în care nimeni altcineva nu o face și să observe experiența umană într-un mod complet unic și empatic.

Horoscop zilnic
Imagine creată cu AI

Capricornii, semnul de pământ, se pot dovedi a fi muncitori, loiali, sensibili

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Următorul semn de aer, Balanța, este cunoscut pentru că este fermecător, artistic, romantic, plin de compasiune, idealist, social și evita conflictele. Unul dintre semnele cele mai echilibrate care caută să mențină pacea și este întotdeauna un mare ascultător, o Balanță este un prieten de încredere și un confident de încredere. Slăbiciunea lor se găsește adesea în stilul lor de gestionare a conflictelor și în tendința lor de a face pe plac oamenilor. Cu toate acestea, cea mai mare putere a lor este abilitățile de ascultare și sociabilitatea, ceea ce îi face pe cei din jur să se simtă auziți, înțeleși și îngrijiți.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Acest semn de apă condus de Pluto și Marte, este cel mai adesea asociat cu a fi curajos, cinstit, posesiv, încăpățânat, pasional, intuitiv și hotărât. Scorpionii sunt cunoscuți în mod obișnuit pentru că au o voință puternică, ceea ce îi împrumută pe mulți Scorpioni să fie manipulatori și să mențină controlul. Cu toate acestea, sunt extrem de intuitive, ceea ce le permite să înțeleagă multe situații la un nivel mai profund decât mulți oameni. Au o capacitate extremă de emoție și sunt extrem de loiali.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorii, un alt semn al soarelui, sunt aventuroși, cinstiți, optimiști, amuzanți, curioși, nerăbdători, independenți, plini de compasiune și contondenți. Ei știu ce le place și știu ce vor și nu se tem să fie sinceri în privința asta. În general, Sags își fac prieteni grozavi, cu toate acestea, uneori pot fi neglijenți, dar de cele mai multe ori nu este niciodată rău intenționat și susținut de rău intenție. Sunt pasionați de cauzele în care cred și de oamenii pe care i-au iubit, ceea ce îi poate face încăpățânați în pozițiile lor.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Avem un alt perfecționist pe mâini! Capricornii, semnul de pământ, se pot dovedi a fi muncitori, loiali, sensibili, performanți și competitivi. Ei sunt colegi de echipă grozavi în următoarea ta competiție amicală, pentru că vor face tot ce este necesar pentru a câștiga. Sub banda competitivă, ei sunt adesea foarte practici și persistenti și, odată ce își pun mintea la ceva, vor face tot ce este necesar pentru a ajunge acolo.

Horoscop. Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Vărsătorii, ca și tovarășii lor semne de aer, Gemeni și Balanță, tind să fie creativi, independenți, inteligenți, analitici. Ele pot fi ușor excentrice, rebele și imprevizibile în felul lor, ceea ce îi poate face puțin imprevizibili. Aceste calități îi pot determina să fie ușor detașați de ceilalți oameni, deoarece tendința lor naturală este de a trăi independent, fidel față de ei înșiși. Cu toate acestea, în centrul lor, ei sunt umanitari cărora le pasă de corectitudine și fericire pentru toți.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii, semnul final de apă, sunt extrem de conștienți de sine, inteligenți emoțional și sensibili, sunt în mod natural în acord cu emoțiile celor din jur și sunt extrem de creativi și imaginativi și vor pune în mod constant nevoile celorlalți înaintea lor, făcându-i mai ales altruistă. În timp ce cea mai mare slăbiciune a lor poate fi sensibilitatea la critici și pe placul oamenilor, empatia lor este de neegalat și duce la relații profunde și semnificative cu cei din jur.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel