Sari la conținut

Cea mai bună dietă pentru creşterea virilităţii

Iată un top al celor mai importantante 10 alimente care stârnesc dorinţa sexuală:

  1. Ciocolata neagră

Având un conţinut important de cacao, ciocolata conţine un alcaloid – theobromina – care atunci când este consumat în cantităţi mari are puternice efecte afrodisiace. Faptul a fost demonstrat de un studiu făcut asupra lucrătorilor din fabricile de ciocolată, care consumă cantităţi excesive din produsele pe care le crează. S-a remarcat astfel că peste 65% dintre ei au un libido cu mult peste valoarea medie a potenţialului sexual al unui om obişnuit.

  1. Nucile

Potrivit unui studiu publicat în International Journal of Impotence Research există alimente-minune care pot preveni şi pot ajuta în tratarea disfuncţiilor erectile. Este vorba despre nuci, care sunt bogate în proteine, fibre şi grăsimi sănătoase şi au un rol protectiv şi împotriva afecţiunilor cardiovasculare. Conform oamenilor de ştiinţă, persoanele care consumă nuci de 5 ori pe săptămână îşi reduc la jumătate riscul bolilor de inimă. În plus, nucile ajută şi la îmbunătăţirea circulaţiei sangvine din ţesutul penian, crescând potenţa.

  1. Iaurtul

Oamenii de ştiinţă au descoperit, de asemenea că iaurtul consumat în cantităţi îi ajută pe bărbaţi să devină mai dotaţi, mărind testiculele cu până la 15%. Iar mărimea testiculelor este asociată cu virilitatea unui bărbat.

Citeste si:
  1. Uleiul de măsline

Pe lângă numeroasele beneficii pentru sănătate, uleiul de măsline ajută şi la creşterea nivelului de testosteron, potrivit jurnalului Lipids.

  1. Nucşoara

Potrivit unui studiu despre afrodisiace naturale, nucşoara creşte libidoul şi performanţa erectilă.

  1. Ghimbirul

Sucul extras din ghimbir este un afrodiziac foarte apreciat și este foarte eficient în tratarea impotenței. Pentru rezultate cât mai bune, beți jumătate de linguriță de suc de ghimbir împreună cu un ou fiert și o lingură de miere în fiecare seara timp de o lună.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.