Categories: Ştiri sănătate

Cea mai celebră mămică din showbiz, momente dificile. „S-a confirmat ceea ce bănuiam, eram infectat cu noul virus, COVID-19”

Cea mai celebră mămică din showbiz, momente dificile. „S-a confirmat ceea ce bănuiam, eram infectat cu noul virus, COVID-19”

Una dintre cele mai cunoscute mămici din show-biz a avut parte de o perioadă plină de neliniște. Anca Serea, căci despre ea este vorba, a trebuit să se ocupe singură de cei șase copii ai săi. Soțul său, cunoscutul artist Adrian Sînă a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și a stat în carantină timp de 20 de zile.

Acesta a declarat, într-un video postat pe pagina sa de Facebook, că simptomele au fost cele clasice: frisoane și temperatură.

„În ultimele 20 de zile nu am putut să fac nimic, nu am putut să ies din camera mea în care m-am izolat. Am fost izolat de pe data de 2 noiembrie. Într-o seară am avut nişte frisoane şi am avut un pic de temperatură şi în momentul ala mi-am dat seama că se întâmplă ceva cu mine.

Am zis atunci să nu mai stau în cameră cu Anca, să mă duc într-o altă cameră, una de la mansardă, unde am şi biroul de altfel. Am o cameră mică unde e un birou, un pat, e baie. Am hotărât să mă izolez în camera aceea, gândindu-mă că aş putea avea noul virus.

Am avut temperatură, m-am izolat şi am început să iau vitamine şi paracetamol. În următoarea zi am fost la spital, mi-am făcut testul şi s-a confirmat ceea ce bănuiam, eram infectat cu noul virus, COVID-19. Forma a fost una uşoară pentru mine”, a spus Adi Sînă

Cea mai celebră mămică din showbiz, momente dificile. „Aa rămas cu copiii, cu şcolile online, nu i-a fost uşor deloc”

Din fericire, Adi Sînă a făcut o formă relativ ușoară a bolii. Simptomele mai grave au fost doar în primele două zile. Vedeta urmat tratamentul prescris de medic iar acum e bine.Sînă s-a întors în sânul familiei, după ce testul a iețit negativ.

„Ce a fost mai rău a trecut în primele două nopţi. Aveam nişte dureri de cap foarte mari, era o menghină la capul meu. Acele frisoane, acele transpitaţii. A doua zi a fost mai bine, a treia şi mai bine, urmam tratamentul…

Foarte multe lichide, foarte multe vitamine. Am depăşit acest moment, m-am făcut bine. De două zile am testul negativ. A fost greu şi pentru mine şi pentru Anca.

Ei îmi lăsau mâncarea la uşă, la camera de la mansardă. Anca a rămas cu copiii, cu şcolile online, nu i-a fost uşor deloc. Acum este bine, m-am întors în dormitorul nostru, pot să îmi îmbrăţisez copiii, mi-a fost dor de ei”, a mai spus Adi Sînă.

 

Recent Posts

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

15 minute ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

45 de minute ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

o oră ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

2 ore ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

2 ore ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică