sâmbătă, ianuarie 23, 2021
Alecu Carmen

Cea mai celebră mămică din showbiz, momente dificile. „S-a confirmat ceea ce bănuiam, eram infectat cu noul virus, COVID-19

Una dintre cele mai cunoscute mămici din show-biz a avut parte de o perioadă plină de neliniște. Anca Serea, căci despre ea este vorba, a trebuit să se ocupe singură de cei șase copii ai săi. Soțul său, cunoscutul artist Adrian Sînă a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și a stat în carantină timp de 20 de zile.

Acesta a declarat, într-un video postat pe pagina sa de Facebook, că simptomele au fost cele clasice: frisoane și temperatură.

„În ultimele 20 de zile nu am putut să fac nimic, nu am putut să ies din camera mea în care m-am izolat. Am fost izolat de pe data de 2 noiembrie. Într-o seară am avut nişte frisoane şi am avut un pic de temperatură şi în momentul ala mi-am dat seama că se întâmplă ceva cu mine.

Am zis atunci să nu mai stau în cameră cu Anca, să mă duc într-o altă cameră, una de la mansardă, unde am şi biroul de altfel. Am o cameră mică unde e un birou, un pat, e baie. Am hotărât să mă izolez în camera aceea, gândindu-mă că aş putea avea noul virus.

Am avut temperatură, m-am izolat şi am început să iau vitamine şi paracetamol. În următoarea zi am fost la spital, mi-am făcut testul şi s-a confirmat ceea ce bănuiam, eram infectat cu noul virus, COVID-19. Forma a fost una uşoară pentru mine”, a spus Adi Sînă

Cea mai celebră mămică din showbiz, momente dificile. „Aa rămas cu copiii, cu şcolile online, nu i-a fost uşor deloc”

Din fericire, Adi Sînă a făcut o formă relativ ușoară a bolii. Simptomele mai grave au fost doar în primele două zile. Vedeta urmat tratamentul prescris de medic iar acum e bine.Sînă s-a întors în sânul familiei, după ce testul a iețit negativ.

„Ce a fost mai rău a trecut în primele două nopţi. Aveam nişte dureri de cap foarte mari, era o menghină la capul meu. Acele frisoane, acele transpitaţii. A doua zi a fost mai bine, a treia şi mai bine, urmam tratamentul…

Foarte multe lichide, foarte multe vitamine. Am depăşit acest moment, m-am făcut bine. De două zile am testul negativ. A fost greu şi pentru mine şi pentru Anca.

Ei îmi lăsau mâncarea la uşă, la camera de la mansardă. Anca a rămas cu copiii, cu şcolile online, nu i-a fost uşor deloc. Acum este bine, m-am întors în dormitorul nostru, pot să îmi îmbrăţisez copiii, mi-a fost dor de ei”, a mai spus Adi Sînă.