Sari la conținut

Cea mai celebră mămică din showbiz, momente dificile. „S-a confirmat ceea ce bănuiam, eram infectat cu noul virus, COVID-19”

Cea mai celebră mămică din showbiz, momente dificile. „S-a confirmat ceea ce bănuiam, eram infectat cu noul virus, COVID-19”

Una dintre cele mai cunoscute mămici din show-biz a avut parte de o perioadă plină de neliniște. Anca Serea, căci despre ea este vorba, a trebuit să se ocupe singură de cei șase copii ai săi. Soțul său, cunoscutul artist Adrian Sînă a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și a stat în carantină timp de 20 de zile.

Acesta a declarat, într-un video postat pe pagina sa de Facebook, că simptomele au fost cele clasice: frisoane și temperatură.

„În ultimele 20 de zile nu am putut să fac nimic, nu am putut să ies din camera mea în care m-am izolat. Am fost izolat de pe data de 2 noiembrie. Într-o seară am avut nişte frisoane şi am avut un pic de temperatură şi în momentul ala mi-am dat seama că se întâmplă ceva cu mine.

Am zis atunci să nu mai stau în cameră cu Anca, să mă duc într-o altă cameră, una de la mansardă, unde am şi biroul de altfel. Am o cameră mică unde e un birou, un pat, e baie. Am hotărât să mă izolez în camera aceea, gândindu-mă că aş putea avea noul virus.

Am avut temperatură, m-am izolat şi am început să iau vitamine şi paracetamol. În următoarea zi am fost la spital, mi-am făcut testul şi s-a confirmat ceea ce bănuiam, eram infectat cu noul virus, COVID-19. Forma a fost una uşoară pentru mine”, a spus Adi Sînă

Cea mai celebră mămică din showbiz, momente dificile. „Aa rămas cu copiii, cu şcolile online, nu i-a fost uşor deloc”

Din fericire, Adi Sînă a făcut o formă relativ ușoară a bolii. Simptomele mai grave au fost doar în primele două zile. Vedeta urmat tratamentul prescris de medic iar acum e bine.Sînă s-a întors în sânul familiei, după ce testul a iețit negativ.

„Ce a fost mai rău a trecut în primele două nopţi. Aveam nişte dureri de cap foarte mari, era o menghină la capul meu. Acele frisoane, acele transpitaţii. A doua zi a fost mai bine, a treia şi mai bine, urmam tratamentul…

Foarte multe lichide, foarte multe vitamine. Am depăşit acest moment, m-am făcut bine. De două zile am testul negativ. A fost greu şi pentru mine şi pentru Anca.

Ei îmi lăsau mâncarea la uşă, la camera de la mansardă. Anca a rămas cu copiii, cu şcolile online, nu i-a fost uşor deloc. Acum este bine, m-am întors în dormitorul nostru, pot să îmi îmbrăţisez copiii, mi-a fost dor de ei”, a mai spus Adi Sînă.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: