joi, martie 30, 2023

LEM Medical, înfiinţată în anul 2017 sub forma unui laborator de analize medicale, s-a extins cu 16 specialităţi medicale, devenind cea mai mare clinică multidisciplinară independentă din sectorul 2 al capitalei.

Situată în zona Andronache, noua clinică pune la dispoziţia pacienţilor o gamă completă de servicii medicale și de laborator, alături de echipamente de diagnostic și tratament la nivelul centrelor medicale de excelenţă.

Te-ar mai interesa: Șapte alimente care hrănesc creierul și previn pie...

Clinica dispune de un spaţiu de 1,320 mp, cuprinzând 3 departamente de servicii medicale: un laborator de analize medicale şi anatomie patologică, un centru de recuperare medicală, medicină fizică şi balneologie şi un departament de specialități clinice şi chirurgicale pentru adulţi, cu 16 cabinete și 16 specialităţi disponibile, o parte dintre acestea fiind decontate prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

Pe lânga acestea, clinica deține în București 6 puncte de recoltare pentru analize medicale.
Gama de specialități clinice oferite cuprinde: alergologie şi imunologie clinică, boli infecţioase, cardiologie, chirurgie generală, dermatologie-venerologie, endocrinologie, gastroenterologie, medicină internă, medicina muncii, neurologie, obstetrică – ginecologie, oftalmologie, ORL, ortopedie şi traumatologie, pneumologie şi psihiatrie.

Te-ar mai interesa: Rafila acuză interese politice în gestionarea fond...

Recuperare medicală și balneologie

În cadrul laboratorului de analize medicale pot fi realizate o gamă vastă de investigații: hematologie, coagulare, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie, histopatologie și teste genetice.
Totodată, pacienții din sectorul 2, și nu numai, pot beneficia de servicii de recuperare medicală și balneologie. După consultul inițial cu echipa de ortopedie sau de recuperare medicală, pacienții au la dispoziție tratamente pe bază de electroterapie, ultrasunete, termoterapie, magnetoterapie, terapia TECAR, kinetoterapie, masaj, drenaj limfatic sau servicii de recuperare medicală pediatrică.

Te-ar mai interesa: Zodiile peste care dă norocul, în aprilie: li se s...

„După 4 ani în care ne-am remarcat prin calitate și precizie în furnizarea de analize de laborator, am decis să ne extindem aria de competențe, pentru a putea oferi pacienților îngrijiri medicale complete, realizate la cele mai înalte standarde. În plus, pacienții noștri beneficiază de servicii medicale decontate prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate în zona de analize de laborator, recuperare medicală și alte specialități medicale”, a declarat Mădălina Moreanu, Director Executiv LEM Medical.

Te-ar mai interesa: Alimentul dulce care hrăneşte celula hepatică. Ind...

În cadrul LEM Medical, pacienții beneficiază de servicii medicale pentru diagnosticul, controlul și tratamentul afecțiunilor acute sau cronice. Acestea constau în recoltarea și analiza probelor biologice, consultații de specialitate în ambulatoriu, investigații paraclinice (tomografii oftalmologice , ecografie, endoscopie, colposcopie etc.), precum și intervenții chirurgicale minim invazive.

Te-ar mai interesa: Semnal de alarmă: A crescut cu 16% incidenţa cazur...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private