marți, mai 17, 2022

Rugăciunea este modul credincioșilor de a-l ține aproape pe Dumnezeu. Lui îi putem adresa toate problemele, bucuriile, necazurile și îi putem mulțumi pentru tot ceea ce avem, deja.

Fiecare gând pe care îl trimitem către Divinitate contează. Cu toate acestea, anumite zile și anumite rugăciuni sunt mult mai puternice și ne pot ajuta să îndeplinim ceea ce ne dorim.

Pentru că sănătatea este, până la urmă, cea mai importantă, aceasta este prima pe care ar trebui să ne-o dorim. Iată o rugăciune pentru sănătate care alungă necazurile și te ferește, cu adevărat, de boală, notează doxologia.ro.

Te-ar mai interesa: Motivul nebănuit care te face să iei în greutate. ...

Rugăciune pentru sănătate

„Preaputernice şi slăvite Doamne, Iisuse Hris­toase! Tu, Care ai venit în lume să tămăduieşti neputinţele oamenilor, Care nu ai venit să chemi la pocăinţă pe cei drepţi, ci pe cei păcătoşi, şi ai pri­mit moarte pe cruce pentru mântuirea noas­tră! Din adâncul inimii Te rog să primeşti sme­rita mea nevoinţă şi această mică rugăciune a mea pentru cel încercat de boală! Mântuieşte-l, Doamne, precum ştii, ca un bun şi iubitor de oameni, şi rânduieşte Tu toate spre fo­losul său. Că noi neputincioşi suntem şi nu îl pu­tem ajuta, dacă nu ne vei lumina cu harul Tău.

Te-ar mai interesa: Entorsa de genunchi: măsuri de prim ajutor pentru ...

De e voia Ta, îl poţi pedepsi precum se cade pentru păcatele sale, tămăduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un Doctor priceput, pre­cum vei vrea. Dar căzând înaintea Ta, Te rog îndură-Te de robul Tău, potoleşte-i fierbinţeala, alină-i suferinţa, ridică-l din patul durerii. Să îi fie această încercare prin care trece spre îndreptarea vieţii, spre început bun mântuirii şi spre iertarea păcatelor. Şi dacă îi este de folos să ducă mai departe cru­cea bolii, fie, Doamne, după voia Ta, nu după voia noastră.

Te-ar mai interesa: Dieta cu căpșuni. Care sunt beneficiile uimitoare ...

Dăruieşte-i lui răbdare şi linişte, alungând de la el toată frica şi toată deznădej­dea, ca să nu fie îngenuncheat de durere şi să cârtească sau să cadă în patima mâniei. Ajută-l, Iubitorule de oameni, ca văzând el mila Ta să cadă la picioarele Tale cu lacrimi de po­căinţă şi de mulţumire, ca să se învredni­cească să audă glasul Tău cel sfânt: „Iertate îţi sunt păcatele!”. Amin, scrie sursa citată.

Te-ar mai interesa: Senzația și semnele de pe piele care poate indica ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private