Sari la conținut

Ceai pentru incontinența urinară. Lidia Fecioru: Acest leac este foarte bun şi pentru reținerea de lichid

bioenergoterapeut
FOTO: WOWBIZ
Lidia Fecioru, leac pentru imunitate

Un ceai preparat dintr-o plantă binecunoscută, utilizată adesea în bucătărie, poate să ajute oamenii să nu mai fie nevoiți să meargă așa de des la toaletă, însă este folositor și celor care suferă de hipertensiune arterială, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

De asemenea, acest ceai este indicat și în cazul celor care au retenție de lichide sau acuză dureri de stomac, adaugă bioenergoterapeutul.

„Am auzit multă lume care are probleme un pic cu tensiunea arterială, chiar dacă ia pastile.

Acest leac este foarte bun şi pentru reținerea de lichid, dar şi pentru a scădea un pic tensiunea arterială.

De asemenea, e indicat şi pentru cei care nu pot reține urina, care au scăpare de urină sau incontinență urinară, pentru femeile un pic mai în vârstă, pentru cei care au suferit intervenții chirurgicale pe organele genitale și tot la fel, au această problemă.

Ceaiul acesta mai este bun şi pentru durerile de stomac.

Ca să preparăm acest ceai, punem într-un ceainic o lingură cu vârf de semințe de mărar și turnăm o jumătate de litru de apă.

Lăsăm 40 de minute ceainicul acoperit și apoi bem cât o gură, câte o gură de 10-15 ori pe zi.

Nu se bea în timpul în care mâncăm și nici după ce am mâncat şi suntem foarte sătui și ghiftuiți.

Deci între mese, câte 2-3 înghiţituri şi facem lucrul acesta cam vreo 10 zile, timp de trei luni la rând.

După aceea, profilactic, în fiecare lună, 2-3 zile”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Condimentul care te scapă de tuse

Un condiment extrem de parfumat și de aromat și foarte gustos, utilizat pentru gătit, ar putea fi de folos și în cazul celor care tușesc des, sugerează Lidia Fecioru, bioenergoterapeut.

Indiferent că îl folosim sub formă de tinctură, infuzie sau poate chiar sub formă de ceai de cimbru, acest condiment se dovedește util tuturor celor care nu se mai pot opri din tușit în această perioadă a anului.

Cei ce suportă acest remediu își pot face și inhalații cu cimbru ca să calmeze tusea, spunea Lidia Fecioru, într-o altă ediție a emisiunii.

Cine nu are tinctură de cimbru o poate prepara acasă sau o poate procura de la plafar.

„M-am gândit la un tratament pentru tuse, pentru că în perioada aceasta este atât de multă lume răcită şi se confruntă cu tusea.

Este foarte bun cimbrul. Pe internet sunt mai multe reţete de tinctură de cimbru sau chiar o putem găsi la plafar.

Lidia Fecioru: „Se pun 3-4 picături de tinctură de cimbru, nu mai mult, pentru că e puternic”

Se pun într-un pahar cu ceai cam 3-4 picături de tinctură de cimbru, nu mai mult, pentru că e destul de puternic.

Cine suportă să bea chiar ceai de cimbru este minunat. De asemenea, se poate face inhalație cu cimbru. Pentru tuse este nemaipomenit.

Eu nu am tinctură de cimbru, dar îmi fac acasă ceai de cimbru”, a recomandat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena 3.ro.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel