Sari la conținut

Ceaiul care poate face rău sănătății. Îngroașă sângele și deranjează stomacul

Ceaiul care poate face rău sănătății. Toată lumea a auzit de el, însă puțini știu că îngroașă sângele și deranjează stomacul. Sunt oameni care nu ar trebui să îl consume!

Lidia Fecioru a vorbit despre un ceai folosit încă din Antichitate, ca plantă medicinală. E bună toată planta de măceș, chiar și rădăcina, frunzele dar și fructul, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Planta este cunoscută pentru efectele sale, însă Lidia Fecioru spune că există și reversul medaliei. Sunt oameni care nu au voie să consume măceșe, pentru că îngroașă sângele!

”Dacă ne dorim un surplus de vitamina C, e bine să luăm o perioadă de 10 zile și apoi să facem pauză alte 10 zile. Fructul are foarte multă Vitamina C și deranjează stomacul. Nu pot bea ceai de măceșe cei care au probleme cu aciditatea. De asemenea, ceaiul de măceșe nu este recomandat pentru cei care au probleme cu inima”, a spus Lidia Fecioru.

Leacuri pentru atacuri de panică

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat care sunt lucrurile care trebuie făcute urgent, odată cu instalarea unui atac de panică.

Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru a oferit sfaturi importante pentru cei care se confruntă cu atacuri de panică. Sunt cinci lucruri care trebuie făcute foarte repede!

Leacuri pentru atacuri de panică. „E un exerciţiu pe care să îl facă cei care au atacuri de panică. Când avem un atac de panică, avem cinci lucruri de făcut foarte repede.

Trebuie să stabilim cinci lucruri pe care le vedem foarte bine.

Patru lucruri pe care le putem atinge în jurul nostru.

Trei lucruri pe care le putem auzi. Adică merge televizorul.Trebuie să ne concentrăm să auzim televizorul, sau să auzim o salvare de afară, sau vorbește cineva în jurul nostru.

Lidia Fecioru: Două lucruri pe care le putem mirosi

Și un singur lucru pe care îl putem gusta. Ceva dulce, sărat, acru, amar, acru. Asta trebuie să facem când avem atac de panică.

Deci, ne concentrăm să vedem lucrurile împrejur. Lumea de obice închide ochii și se strânge, se crispează și atunci e bine să facem aceste lucuri. Această tehnică se numește împământare.

Ne conectăm, ne împământăm și făcând aceste lucruri, noi aruncăm creierului nostru, o mingiuță și îi distragem atenția stării noastre. Creierul nostru controlează imediat starea și ieșim repede din atacul de panică. Sunt foarte mulți care au pățit asta în stradă. Încercăm să ne așezăm jos și stabilim ce să vedem”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel