luni, septembrie 26, 2022

Ceaiul care te ajută să topești kilogramele ca prin minune. Băutura este grozavă atât pentru slăbit cât și pentru tratarea anumitor afecțiuni.

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat la Antena 3 cum se prepară ceaiul care te ajută să slăbești. Trebuie băut pe stomacul gol, dimineața.

Ceaiul care te ajută să topești kilogramele ca prin minune.”Există ceaiul de usturoi, dar pe care putem să-l bem sub diverse forme.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre derapajele lui Meghan. Era „o nasc...

Se folosesc doi căţei de usturoi. Mai avem nevoie şi de un pahar cu apă fierbinte. Punem în pahar usturoiul tăiat şi acoperim. Lăsăm până se răceşte şi amestecăm bine. Dăm totul prin strecurătoare şi bem apa pe stomacul gol, la prima oră.

Rinichii vor funcţiona mai bine. Sângele se dilată, iar nivelul de zahăr din corp scade. Mai mult decât atât, ni se va îmbunăţi vederea şi circulaţia. Creierul va funcţiona ca un ceas. Este bun şi pentru paraziţi.

Totodată, mai putem face un ceai de usturoi. Avem nevoie de trei căţei de usturoi, 3 pahare cu apă, suc de la o lămâie şi miere. Se pun toate într-un castron şi se fierbe. Strecurăm totul şi putem bea acest ceai. Are aceleaşi efecte.”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Mircea Beuran atenționează: Diabetul poa...


Cum scapi de durerea de cap fără medicamente

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit la Antena 3 cum putem scăpa de durerea de cap fără medicamente. Leacul este simplu și poate fi folosit și pentru durerea de intestine!

„Leacul este simplu. De pildă, eu, în această perioadă, am avut dureri de cap. M-au ajutat foarte mult compresele cu apă sărată.

Se cumpără apă distilată sau apă normală pe care o fierbem. La un litru de apă se pun trei linguri de sare.

Te-ar mai interesa: Calendar ortodox octombrie. Zilele de sărbătoare c...

Nu trebuie să fie foarte foarte tare, dar nici foarte slabă. Se fac compresele. Se pot pune chiar şi pe burtă sau pe coate. Când avem o durere de intestine sau infecţie urinară.

Putem pune compresele şi pe burtă, ceafă, frunte. Ne ajută foarte mult. Sunt nemaipomenite.”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Ce efecte are schimbarea bruscă a temperaturilor. ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private