duminică, martie 26, 2023

Din start e important sa precizam ca nu doar alimentatia e cea care trebuie sa se schimbe pentru a putea scapa de kilogramele in plus, ci si modul in care suntem activi de-a lungul zilei. Nu uitati ca este foarte important sa faceti miscare! Daca ati fost sedentara pentru o perioada mai lunga de timp, atunci puteti incepe cu plimbari usoare prin parcuri, alergari usoare pana la un program prestabilit in care faceti cel putin 30 de minute de miscare care sa va provoace un pic de transpiratie. Dieta va va ajuta sa va transformati corpul in paralel cu efortul fizic, care va va modela muschii si va va conferi silueta la care visati.

Te-ar mai interesa: Horoscop: Previziunile Cameliei Pătrașcanu. „Avem ...

Unul dintre cele mai bune si eficiente ceaiuri pe care le puteti consuma pentru a optimiza si favoriza procesul de slabire este reprezentat de consumul de ceai din scortisoara si foi de dafin.

Continuarea pe lyla.ro. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private