luni, decembrie 5, 2022

Ficatul, cel mai mare organ al corpului (după piele), purifică şi elimină toxinele acumulate din mâncarea, băuturile sau medicamentele pe care le utilizăm în orice moment al zilei. Unele boli ale ficatului au un caracter temporar şi se vindecă de la sine, în timp ce altele pot dura perioade lungi de timp şi pot conduce chiar la apariţia de complicaţii redutabile.

Iată două reţete de top, care au produs vindecări incredibile ale pacienţilor, cu un succes deosebit în cazul unor boli de ficat la care medicii au ridicat neputincioşi din umeri:

Te-ar mai interesa: Sfântul Nicolae 2022. Ce nu ai voie să faci pe 6 D...

Ceai din patru rădăcini

Cu acest tratament s-a vindecat miraculos un pacient bolnav de ciroză în ultima fază, care fusese trimis acasă, ‘’ca să moară’’. Cu acest remediu, bolnavul a fost complet restabilit în câteva luni. Tot cu această reţetă, o pacientă s-a vindecat de de hepatită acută şi psoriazis. Remediul include două componente inedite: rădăcina de dud şi cea de măceş.

Reţetă

În 3 litri de apă se pun la fiert 3 linguriţe de rădăcină de dud mărunţită (Morus alba) şi câte 1 linguriţă din rădăcinile următoarelor plante: măceş (Rosa canina), pir (Agropurym repens) şi urzică vie (Urtica dioica). Se fierb la foc mediu până când mai rămâne 1 litru de apă, după care vasul se îndepărtează de pe foc, se adaugă jumătate de linguriţă de iarbă de rostopască şi se lasă să se răcească, după care se filtrează.

Te-ar mai interesa: Medic: ”Cătina este un medicament!” Crește imunita...

Mod de administrare

Se administrează 1 litru de preparat, pe stomacul gol, pe parcursul unei zile, iar a doua zi se face o nouă porţie – întotdeauna se consumă ceai proaspăt. În cazul ascitei, tratamentul se continuă până când abdomenul ajunge la volumul normal, după care se face o pauză de 2 săptămâni şi apoi se reia.

Observaţii importante

Pentru a mărunţi rădăcinile de dud şi măceş (specii arborescente cu rădăcini foarte tari, lemnoase), se recurge la o lamă cu care se taie aşchii subţiri din rădăcină, ca şi cum aţi ascuţi un creion.

Te-ar mai interesa: Prof. Univ. Dr. Daniel Coriu: „Mulți consideră că ...

Din cauza rădăcinii de dud, foarte importantă în ascită, pacientul va urina foarte des, iar la începutul tratamentului urina va fi de culoare roşie – aceste simptome sunt normale, deoarece arată că procesul de vindecare a început.

Pe timpul tratamentului se ţine regim sever  – fără carne, grăsimi, alcool, prăjeli –  şi se recomandă odihnă absolută la pat în primele 2-3 săptămâni.

Te-ar mai interesa: Mini accident vascular cerebral: cum îl recunoaște...

După vindecare, tratamentul se reia în fiecare an, câte 1-2 luni.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private