joi, martie 30, 2023

Irina Loghin este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară, însă nu este renumită numai pentru cariera sa. Cântăreața este cunoscută și pentru stilul de viață sănătos și aspectul proaspăt și luminos, chiar și la cei 82 de ani.

Irina Loghin susține că tinerețea ei nu vine din niciun medicament sau supliment anume, ci din stilul de viață plin de crudități și alimente sănătoase, neprocesate.

Te-ar mai interesa: AI GRIJĂ! Acest obicei zilnic poate duce la cancer...

Interpreta dezvăluie că bea foarte des un anumit ceai care, într-adevăr, a ajutat-o în multe afecțiuni, inclusiv COVID.

Ceaiul-minune pe care Irina Loghin îl bea în fiecare dimineață

„Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a dezvăluit Irina Loghin la “Vorbește lumea”.

Mai mult decât atât, interpreta de muzică populară a declarat că această licoare a fost un adevărat ajutor și în perioada în care a fost infectată cu coronavirus, având în vedere că a fost asimptomatică.

Te-ar mai interesa: ”De ce mă înțeapă inima?” Cele mai frecvente cauze...

„Am avut gustul și mirosul și niciun fel de durere. Nu m-am speriat. M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea. Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv. M-am internat, mi-am făcut toate analizele. Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte, și am plecat acasă”, a adăugat Irina Loghin.

Te-ar mai interesa: Expunerea la Covid în uter poate crește riscul de ...

Ce beneficii are cătina?

  • efect imunostimulator
  • efect depurativ
  • efect antioxidant
  • efect antiinflamator
  • efect cicatrizant
  • efect emolient
  • ameliorează simptomele răcelii
  • protejează inima

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private