luni, septembrie 26, 2022

Cei mai afemeiați bărbați din horoscop. Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit care sunt nativii care nu vor fi niciodată bărbatul unei singure femei. Nu pot fi potoliți oricât încerci să îi schimbi!

Vărsător. Unul dintre cei mai afemeiați bărbați. Sunt bărbați Vărsător care nu au reușit să ducă o căsnicie la bun sfârșit,  preferă relațiile de scurtă durată. Se implică în relațiile care nu-i restrâng dorința de libertate.

Te-ar mai interesa: Meghan Markle s-a plâns că familia regală NU a plă...

Rac. Niciodată nu sunt ceea ce par. Adesea aleg relații de lungă durată, dar mai sunt tentații uneori. Sunt experți în a cuceri o femeie. Pe Raci îi potolești foarte greu și îi prinzi foarte greu. Face năzdrăvănii doar până când găsește partenera cu care e sigur că vrea să trăiască toată viața. E selectiv, caută mult până găsește.

Cei mai afemeiați bărbați din horoscop

Scorpion. E seducătorul zodiaculul, cel mai cel dintre toate. E cel care te învăluie. E un fel de Don Juan. La el totul se rezumă în a cuceri o femeie, două trei. Dar culmea, el nu iubește mai mult de una toată viața.

Taur. Și el e un bărbat afemeiat, dar de obicei caută o relație stabilă. Sunt familiști, dar dacă i se ivește o ocazie merge să cucerească o femeie. E prezentabil, știe cum să vorbească și să cucerească.

Te-ar mai interesa: Corpurile de iluminat joacă un rol important în pr...

Leu. Manifestarea acestui fenomen se întâmplă mai mult la leoaice. Le place să cucerească. Chiar dacă nici leii nu sunt foarte fideli, rămân într-o relație și nu pleacă pentru o aventură. Pe ei nu poți să îi potolești, nu renunță ușor. Când simte că acasă lipsește ceva, iese frumos și caută în altă parte, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.


Cum să te rogi ca să scapi de toate relele

Mihai Voropchievici spune că este bine să ne rugăm dimineața, la ora 10:00, la ora 13:00 și seara, înainte de culcare.

Te-ar mai interesa: DECIZIE ȘOC! Spitalele refuză să opereze dacă nu e...

„Există rugăciunea individuală și rugăciunea colectivă. Forța este dacă aceeași rugăciune o facem toți trei. Și dacă ne ținem de mână, forța e și mai mare. Rugăciunea să fie de mulțumire. Toți facem greșeala să venim cu rugăciune de cerere.

Rugăciunea pleacă din vârstă, din experiența anilor, din necesități, din mulțumire. Tu trebuie să mulțumești mereu Divinității. Toate aceste entități vin cu încărcătura lor.

Te-ar mai interesa: Ce se va întâmpla cu școlile în această iarnă: Se ...

Eu când mă rog, spun tot numele ca să se știe, ca o scrisoare. Eu în primul rând mulțumesc, pentru mine, pentru familia mea. Am depistat pe parcurs că nu trebuie să fii egoist.

Am învățat că dacă sunt undeva pe drum, orice moment de pauză îi mulțumesc lui Dumnezeu. Ceea ce îți va da e al tău.

Când am mulțumit pentru un lucru pe care nu-l aveam, acel lucru a venit. Este bine să ne rugăm dimineața, la ora 10:00, la ora 13:00 și seara, înainte de culcare.”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Te-ar mai interesa: S-a inventat plasturele hi-tech: Cum ne ajută în l...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private