marți, noiembrie 30, 2021

Exista un gen de femeie care starneste fantezia a 87% din barbati.

Un studiu efectuar de “Singles in America” a aratat ca 87% din barbati prefera sa iasa cu o femeie inteligenta, draguta si mai educata

Te-ar mai interesa: Noi restricții vor fi adoptate în perioada următoa...

decat ei. Mai mult, prefera prezenta unei astfel de femei la o intalnirea amoroasa decat a uneia care arata ca un fotomodel, dar duce lipsa de materie cenusie. Totodata, aproape jumatate din barbati apreciaza compania unei femei care este concentrata pe cariera, pentru care latura profesionala conteaza, iar 86% din barbati sustin ca le plac femeile increzatoare in fortele proprii, autonome, dar care constientizeaza ca nu sunt autosuficiente. Studiul mai arata ca 90% din barbati nu au absolut nimic impotriva, ba dimpotriva!, daca femeia face primul pas si ii invita in oras.

Mai mult, exista

Te-ar mai interesa: Tot ce trebuie să știi despre Omicron. Virusolog r...

trei principalele trasaturi ale femeii care atrag barbatii mai mult decat altele. Iata care sunt!

Capacitatea de a face compromisuri

Barbatii apreciaza toleranta la femei. O reprezentanta a sexului frumos care se arata deschisa la minte, care este toleranta, care are capacitatea de a intelege sexul tare si, mai cu seama, este dispusa sa gaseasca cai de mijloc, sa faca compromisuri atunci cand situatia o cere este mult mai apreciata de barbati decat o femeie care nu prezinta aceste trasaturi de caracter.

Sa stie sa aprecieze barbatul

O nemultumire care apare constant in relatiile de

Te-ar mai interesa: VIDEO. Cum se realizează testul de salivă la copii...

lunga durata din partea barbatilor este lipsa de apreciere a partenerelor lor. Mai mult, lipsa de apreciere este asociata deseori cu critici periodice, cu situatii in care li se scot ochii ca nu au facut bine ceva. Pe fondul acestei lipse, o femeie care isi apreciaza partenerii, care ii complimenteaza atunci cand fac ceva bine este considerata mult mai atragatoare si mai “de dorit” pe termen lung decat una care critica.

Continuarea pe Lyla.ro

Te-ar mai interesa: 39 de români vor ajunge în România mâine, din Afri...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri