Sari la conținut

Cel mai bine păstrat secret al Reginei a ieșit la iveală. Suverana și-ar fi dorit să nu se afle acest lucru despre ea

Deși s-a stins la frumoasa vârstă de 96 de ani, și-a respectat ritualul de culcare până în ultima zi de viață/ Potrivit verișoarei ei Margaret Rhodes, rutina de noapte a Reginei includea un pahar de șampanie înainte de a merge la culcare.

Deși marca ei preferată nu a fost încă dezvăluită, există șanse mari să fi fost Bollinger, care este prima șampanie care a primit vreodată râvnita ștampilă regală de aprobare. În total, doar opt mărci de șampanie au primit această onoare, potrivit The Royal Observer.

Pentru ca unui brand să i se acorde titlul special, produsul lor trebuie să fie servit familiei regale timp de minim cinci ani.

Potrivit fostului bucătar al Reginei, Darren McGrady, băutura ei „favorită” era ginul și Dubbonet: cocktail-ul combină lichiorul cu Dubbonet (un vin dulce), lămâie și gheață. Când Grady și-a împărtășit preferințele în 2017, au început să circule zvonuri că regina se răsfăța cu mai multe cocktail-uri la fiecare masă – dar el a susținut că acele rapoarte au fost înfrumusețate.

„Ea nu se trezea dimineața și bea un gin tonic mare”, a declarat el, adăugând că ocazional servea un pahar de vin dulce german,  însă seara. Cu siguranță nu bea patru pahare de alcool într-o zi.”

Regina însăși și-a dezvăluit afinitatea pentru gin, deoarece acum doi ani, Palatul Buckingham și-a lansat propriul brand de gin în valoare de 55 de dolari sticla. Băutura a fost atât de populară încât s-a epuizat în opt ore de la debut.

„Băutura are o origine regală unică, multe dintre notele sale de citrice și plante sunt provenite din plantele botanice adunate din grădina Palatului Buckingham”, se arată în descrierea de pe site-ul licorii.

Lămâia, verbena, fructele de păducel și frunzele de dud se numără printre cele 12 plante botanice alese manual pentru ginul din Grădinile de la Palatul Buckingham, care se întind pe 16 hectare și oferă un habitat pentru 30 de specii de păsări și peste 250 de specii de flori sălbatice”.

Pentru a servi, se recomandă să turnați ginul într-un pahar scurt umplut cu gheață și să-l acoperiți cu tonic. Apoi ar trebui să fie ornat cu lămâie.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: