duminică, noiembrie 28, 2021

Cel mai bun leac natural pentru tuse este siropul de lămâie și miere preparat în casă. Zeama de la 1-2 lămâie se amesteca cu 2-3 lingurițe de miere de albine. Prin combinatia dintre miere si lamaie vom

Te-ar mai interesa: Anunțul lansat de Pfizer: „Noile vaccinuri „gata î...

obtine un sirop cu un puternic efect calmant, dezinfectant si revigorant. Se consuma cate o lingurita de sirop de lamaie de 3-4 ori pe zi sau dupa fiecare acces de tuse, o lingurita inainte de culcare.

Leac pentru tuse naturale

Cel mai bun leac natural pentru tuse. De preferat este sa nu se mai consume nimic timp de 30 de minute dupa ce am luat siropul de lamaie.

Siropul de lamaie cu miere de albine, calmeaza tusea, calmeaza mancarimea si usturimea din gat, intareste organismul si se recomanda in gripe si raceli.

Siropul de lămâie cu miere are efecte tonice asupra persoanelor cu

Te-ar mai interesa: Predicțiile medicilor: „Ce este mai greu abia vine...

un sistem imunitar slăbit, asupra celor aflați în perioada de recuperare dintr-o boală, și asupra celor stresați sau implicați în activități care necesită un efort fizic sau psihic mare. De asemenea, poate ajuta la tratarea suferințelor stomacului, ficatului, bilei și rinichilor.

Te-ar mai interesa: Măsurile de urgență anunțate de Guvern cu privire ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri