joi, octombrie 6, 2022

Negii sunt excrescențe virale ale pielii care pot apărea pe diferite părți ale corpului. Acestea sunt formațiuni benigne (prin urmare, nu tumorale) care sunt mai frecvente în copilărie și adolescență.

De obicei, sunt nedureroase și durează de la câteva săptămâni până la șase luni pentru a se vindeca (dacă sunt tratate corespunzător).

Chiar dacă există diferite remedii care te pot scăpa de această problemă, cel mai vine este să mergi în primă fază la medic, pentru a te asigura că negii nu sunt un semn al unei afecțiuni mai grave.

Te-ar mai interesa: Anunțul momentului despre pastilele cu iod. Ce a t...

În urmă cu câteva luni am descoperit un neg pe gât și, deși nu eram atât de îngrijorat că nu arăta bine din punct de vedere estetic, am fost tulburat că ar putea fi un semn al unei boli grave.

Din acest motiv, am fost la un dermatolog pentru a-l revizui si a verifica ca nu este malign. După ce mi-a făcut o biopsie, iar dermatologul mi-a spus că este un neg comun.


Ce este un neg comun?

Negii obișnuiți sunt, potrivit specialiștilor Clinicii Mayo, mici umflături granulare pe piele care în cele mai multe cazuri apar pe degete sau mâini, dar pot apărea în alte zone ale corpului.

Textura negilor este aspră și în unele cazuri pot prezenta puncte negre care sunt vase de sânge coagulat.

Te-ar mai interesa: Atenție la ambalajul de aluminiu! Medicul Adina Al...

Cauzele negilor comuni

Negii obișnuiți apar de obicei din cauza virușilor și se răspândesc prin contact. Odată ce o persoană este infectată cu virusul, negii obișnuiți apar pe piele de la două până la 6 luni mai târziu.

Cele mai obișnuite veruci nu vă dăunează sănătății și dispar de la sine în câteva luni.

În cazul meu, am fost liniștit știind că negul meu nu ascunde nimic grav, dar în ciuda faptului că la început aspectul său nu m-a făcut să nu mai dorm, trebuie să recunosc că mai târziu mi-a fost rușine să-mi arăt gâtul și că oamenii mi-au văzut negii, spune un bărbat pentru un site de sănătate.

Te-ar mai interesa: Sărbătoare 6 Octombrie. Rostește această rugăciune...

Spre surprinderea mea, mama mi-a oferit secretul celui mai bun remediu al bunicii pentru a elimina rapid negii. Deși la început am fost oarecum sceptic, am îndrăznit să încerc, ce puteam pierde?

Rezultatul a fost uimitor și negul a dispărut mai repede decât credeam. Asadar, daca ai un neg si vrei sa-l expulzi din piele, astazi impartasesc cu tine cel mai bun remediu al bunicii pentru a elimina rapid negii. Ia notițe, vei fi fascinat de efectul lui!

Te-ar mai interesa: Nutriționist: ”Această legumă reduce semnificativ ...

Ai nevoie de:

Oțet de mere
Bumbac
bandă adezivă

Cum să faci cel mai bun remediu al bunicii pentru a scăpa rapid de negi:

Spălați-vă mâinile și zona pielii cu neg cu săpun ușor. Zona este curată și uscată. Umeziți bumbacul cu oțet de mere, stoarceți-l pentru a elimina excesul de lichid și așezați bumbacul pe neg, fixați-l cu bandă adezivă și lăsați-l să acționeze peste noapte în timp ce dormiți.

A doua zi dimineața, clătiți și continuați-vă activitatea de zi cu zi. Fă asta cel puțin o dată la două zile. Veți vedea că în câteva zile, negul va căpăta o nuanță închisă și va cădea de la sine.

Te-ar mai interesa: Tumori cerebrale. Un simptom apare la aproximativ ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private