sâmbătă, iulie 4, 2020

Sucul de varză este alcalinizant, făcând parte din arsenalul ‘’greu’’ al medicinii naturiste. De ce alcalinizant? Pentru că sucul de varză ajută la modificarea pH-ului sângelui, de la unul acid la unul alcalin.

Nu doar sângele este alcalinizat de acest suc, ci şi urina, saliva şi anumite ţesuturi. Sucul de varză aduce pH-ul la normal Pentru ca organismul să funcţioneze la parametrii optimi, valorile pH-ului sângelui trebuie să fie uşor alcaline.

Citește și:

Mai exact, ele trebuie să fie cuprinse între 7,35 – 7,45. Din cauza greşelilor de alimentaţie şi a stresului, la majoritatea persoanelor, sângele şi foarte multe ţesuturi au un pH mai degrabă acid, cu valori sub 7.

Acest fapt duce la scăderea imunităţii şi la apariţia unor boli din cele mai diverse. O cură cu suc de varză, alcalinizant, poate aduce pH-ul la normal, ceea ce va produce vindecări spontane impresionante.

Sucul de varză previne boala canceroasă

Citește și:

Peste 90 de studii arată că varza consumată crudă, murată sau gătită rapid are efecte antitumorale şi anticancerigene. Principiile active din frunzele de varză  induc celulelor maligne apoptoza – un program de autodistrugere, folosit de organism pentru eliminarea celulelor îmbătrânite.

De asemenea,  reglează acţiunea hormonilor steroidieni în organism  – implicaţi în apariţia a numeroase forme de cancer –  reglează ritmul de diviziune celulară, inducând o creştere a producţiei enzimelor responsabile de inactivarea şi de eliminarea celulelor maligne.

Suc de varză  – preparare şi administrare

Citește și:

Se spală varza, i se îndepărtează eventualele porţiuni stricate, apoi se taie în bucăţi suficient de mici pentru a intra pe orificiul de admisie al storcătorului centrifugal, care le va mărunţi şi apoi le va centrifuga.

Se consumă imediat după preparare, de regulă câte 400-1000 ml. de suc de varză pe zi, în cure de 21-60 de zile, cu pauze de 2-4 săptămâni. Datorită efectelor sale terapeutice foarte puternice, sucul de varză este considerat de specialişti un adevărat citostatic natural, fiind folosit cu succes într-o multitudine de forme de cancer:

Cancerul vezicii urinare

O cercetare făcută la Universitatea din Texas a demonstrat că sucul de varză previne şi tratează foarte eficient acest tip de cancer. În cadrul studiilor realizate 697 de bolnavi de cancer al vezicii urinare, în paralel cu cazurile a 708 persoane sănătoase, din aceeaşi grupă de vârstă şi de aceeaşi rasă, s-a ajuns la concluzia că prin consumul de varză se redue puternic incidenţa acestei boli. Astfel, s-a constatat că la persoanele care consumă de mai multe ori pe săptămână suc de varză, incidenţa cancerului vezicii urinare este cu 29% mai mică.

Parteneri