luni, iunie 27, 2022

Pe lângă boală, bolnavii de cancer vor trebui să îndure timp de o săptămână și lipsa apei calde. Apa caldă va fi sistată de către compania Termoenergetica către Institutul Clinic Fundeni.

Potrivit comunicatului de presă, Compania Municipală Termoenergetica București S.A. anunță că astăzi vor începe lucrări de reparații a conductei primare cu diametrul de 600 mm, cu o vechime de aproape 40 de ani.

Te-ar mai interesa: VITAL pentru HEMOFILIE, arși, ambulanțe, zone de r...

Lucrările, esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate în perimetrul delimitat de Parcurile Plumbuita și Motodrom și Șoseaua Fundeni.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă de consum pentru șapte puncte termice care alimentează un număr de aproximativ 115 blocuri și spitalul Fundeni, va fi sistată până vineri, 27 mai 2022, ora 24.00.

Încă din cursul dimineții de luni vor fi începute manevrele tehnice de golire a conductei, apoi vor urma intervențiile pentru reparații. După finalizarea tuturor lucrărilor, vor fi efectuate operațiunile de umplere a tronsonului de conductă.

Te-ar mai interesa: Gel injectabil ce poate „lipi” fisurile coloanei v...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private