Sari la conținut

Cel mai performant ecograf din lume pentru examinări cardiovasculare

^ Bolile congenitale, infarctul miocardic, insuficiența cardiacă beneficiează de o diagnosticare de mare acuratețe datorită noului ecograf. În imagine medicul primar cardiolog Vasile Ioana Alexandra, în timpul unei ecografii cu noul aparat

Românii care suferă de boli de inimă, hepatice, vasculare sau urologice au la dispoziție un aparat ultraperformant de diagnostic, ecograful „Philips iE33 XMATRIX”
Ecograful este disponibil în clinica ExMedica din București. „Aparatul nostru este cea mai nouă versiune din România și permite examinări vasculare, abdominale, urologice, cardiologice. Este cel mai performant din lume, este un ecograf de ultimă generație Doppler color 2D (3D/4D) cu o largă aplicabilitate în cardiologie, în hepatologie (ecografie hepatică), endocrinologie (ecografie tiroidiană), angiologie (ecografie doppler vasculară:artere carotide și vertebrale, artere și vene membrele inferioare) printr-un software unic”, explică experții ExMedica.

Examinări 3D și 4D

Ecograful permite studiul anatomiei și funcției cardiace cu o calitate excelentă a imaginii 3D (tridimensională) și 4D (în timp real), utilă în diverse afecțiuni cardio-vasculare: boli congenitale, infarctul miocardic și angină pectorală, valvulopatii, insuficiență cardiacă  etc. În plus, realizează imagini perfecte,  evaluând  anatomia și funcția cardiacă la un nivel performant.

Ecografia 4D este o tehnologie de actualitate, uşor de practicat, rapidă şi ieftină în comparaţie cu multitudinea informaţiilor pe care le aduce şi calitatea imaginilor oferite.
Oferă informații esențiale înainte de operații

Dacă pentru a vedea diverse malformații ale valvei inimii sau cheaguri în cavitățile cordului se introducea un cateter prin artera femurală până la inimă, acum, cu acest aparat, medicii pot vedea totul, 3D, printr-o metodă noninvazivă. „Poți vedea anatomia cordului în timp real , se pot face măsurători volumetrice și cuantificări ale diverselor elemente, esențiale înaintea unei operații”, completează experții ExMedica.

Ecograful vede de asemenea tumori de dimeniuni foarte mici, renale sau vezicale, pietre, calculi, dar și malformații în aparatul urinar.
^ Recunoaștere internațională
Recent, o renumită firmă de cercetare, KLAS, total independentă de producători, specializată pe analiza pieței de echipamente medicale, a comunicat la nivel mondial un clasament cu cele mai performante echipamente medicale existente pe piață. Ecocardiograful Philips IE33 xMATRIX a fost declarat cel mai performant sistem pentru examinări cardiovasculare. Studiul a inclus peste 3.700 de păreri, inclusiv medici din spitale, asistente, manageri care interacționează cu genul acesta de echipament. Firma Klas este specializată în monitorizarea și raportarea celor mai performanți vânzători din domeniul medical din întreaga lume.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel