marți, aprilie 20, 2021

Cel mai puternic anti-rid natural. O rețetă anti-rid excelentă pentru îndepărtarea ridurilor și pentru activarea procesul de rejuvenare. Este vorba despre un preparat cosmetic din doar două ingrediente:

ulei de argan și vitamina E. Ambele ingrediente se găsesc în magazinele naturiste.

Ingrediente

50 ml ulei de argan

5 capsule de vitamina E

2 dischete de bumbac

Cum se prepară cel mai puternic anti-rid natural

Preparați un mix omogen, combinând uleiul de argan cu capsule de vitamina E. După ce ați obținut o compoziție omogenă, înmuiați dischetele și lăsați-le cu soluția în jurul ochilor. Lăsați conținutul pentru zece minute, timp în care vă puteți relaxa stând întinsă. Mai apoi, îndepărtați dischetele de bumbac și masați ușor pielea din jurul ochilor utilizând degetele.

Dacă folosiți în mod regulat acest ser veți avea foarte repede rezultatele dorite. Cel mai indicat este să aplicați soluția, în cantități mici, în fiecare seară. Utilizarea sa regulată va face pielea să arate întinerită, mai elastică, mătăsoasă și strălucitoare.

Uleiul de argan are numeroase beneficii pentru sănătate și frumusețe, datorită combinației de steroli pe care o conține. Acest amestec de steroli care nu se găsește în alt ulei vegetal, face din ulei un anti-inflamator perfect.

Ultimele stiri

Parteneri