vineri, decembrie 4, 2020
Elena Oceanu

Vopsitul parului presupune sa stim care sunt principalele reguli pentru a obtine rezultatul pe care-l dorim cu adevarat. Pentru a beneficia de acest lucru, este important sa cunoastem cele 6 porunci ale unui par vopsit ca la carte.

1. Pregatirea.

Firele despicate vor arata cu atat mai rau daca le vei vopsi. De aceea, recomandam tunderea varfurilor inainte de acest proces. Este important de asemenea sa speli parul inainte de vopsire, cel mai bine cu o noapte inainte – prea curat sau prea murdar, va avea un efect nedorit asupra felului in care vopseaua se va prinde pe par. In fine, in cazul in care mergi la salon, coafeaza-te asa cum o faci de obicei, astfel incat specialistul sa isi poata da seama bine de stilul tau.

2. Cunoaste-te.

Chiar daca suna prost pentru unele urechi, trebuie sa te cunosti pe tine si limitele tale inainte de a iti colora parul. Evident, daca esti blonda naturala cu parul ca spicul graului, s-ar putea sa nu ti se potriveasca un look gen Demi Moore. La fel, in cazul in care esti bruneta cu parul ca abanosul, iti va fi greu sa obtii un blond gen Scarlet Johansson, oricat de mult decolorant ai pune. Pielea palida sau rozalie merge cel mai bine cu o culoare blonda sau saten deschis in vreme ce tenurile mai inchise, galbui sau aurii merg cel mai bine cu tonuri inchise la culoare pana la negrul intens.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Parteneri