luni, iunie 21, 2021

August este luna abundenței pentru câteva dintre zodii. Norocul le va surâde, în special pe plan financiar, dar și în ceea ce privește cariera sau dragostea. Iată care sunt favoriții zodiacului, luna aceasta. 

Taur

Este timpul să privești cu mai multă încredere spre viitor. Venus, Planeta care patronează zodia vostră se va afla în prima decadă în Fecioară, impulsionându-va să vă preocupați de bunăstarea voastră, să vă bucurați din plin!

Vestea bună este de asemenea că în ceea ce privește comunicarea cu ceilalți vă veți descurca admirabil. Relațiile de familie, de prietenie sau de la serviciu vor fi definite de multă energie pozitivă și sprijin reciproc. Acestea sunt ingredientele bunăstării, contrar a ceea ce s-ar crede.

Abundența din plan emoțional o generează abia pe cea din plan

material. Nu uitați această interdependență. Folosiți această lună pentru bună-dispoziție și pentru a pune bazele abundenței din viața dumneavoastră.

Scorpion

Creşterea profesională va fi absolut superbă în această luna! Deşi este important tot ce este legat de familie şi de planul emoţional, acestea fiind predominante, carieră are prioritate faţă de bunăstarea familiei, ea fiind încurajată şi susţinută din toate părţile! Eşti mai determinat, mai egoist şi poţi comandă şi controla oamenii şi situaţiile. Va fi o lună în care vei da lovitura în tot ce-ţi vei propune!

Săgetător

Pentru

săgetători urmează o lună de excepţie. Vor renunţa la orice fel de limită şi vor da frâu imaginaţiei. Tocmai acest lucru îi va face să fie ceva mai vizionari decât de obicei şi să dea marea lovitură, la locul de muncă, în afaceri sau cine ştie, chiar şi la nişte pariuri sau jocuri de noroc.

Vărsător

O altă zodie care dă marea lovitură şi se îmbogăţeşte potrivit horoscopului din luna august este vărsătorul! Nativii vor da dovadă de multă răbdare cu cei din jur şi asta îi va face să aibă numai de câştigat! Vor avea idei noi şi intuiţia îi va ajuta să resolve nişte probleme sau să facă

nişte investiţii extrem de reuşite.

Pești

Te echilibrezi financiar în luna august, chiar dacă ți-ai propus să pleci în câteva călătorii și să le cumperi copiilor daruri deosebite. Se pare că partenerul de viață va reuși să aducă o sumă mai mare de bani acasă și să îți împlinească o dorință mai veche, la care nu ai vrut să renunți niciodată.

Ultimele stiri

Parteneri