Sari la conținut

Cele două semne care prevestesc moartea. O asistentă a spus că le-a observat la majoritatea pacienților înainte să moară

boala
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Știai că există anumite semne care prevestesc moartea? Julie, asistentă la un centru de îngrijiri, a vorbit despre cele două fenomene pe care le experimentează majoritatea persoanelor, înainte să moară. Ea susține, într-o postare pe tik tok, că le-a observat la mulți dintre pacienți, înainte cu câteva zile să le sosească sfărșitul. 

Unul dintre aceste fenomene este că persoana în cauză care e extrem de bolnavă, începe, dintr-o dată, să se simtă mult mai bine, își recapătă energia și pare că e pe cale să se vindece.

Visul în care apar rude sau apropiați decedați, unul din semne că moartea e aproape

”Acest fenomen se poate manifesta în mai multe feluri. Pacientul începe, dintr-o dată, să mănânce, să vorbească, să meargă, să facă glume, să râdă. Dar, din păcate, la câteva zile de la acest fenomen, chiar și la câteva ore, pacientul moare. Asta se întâmplă cam la o treime dintre pacienții pe care i-am văzut. Așa că încercăm să educăm aparținătorii în legătură cu acest fenomen, înainte să se întâmple, pentru a fi pregătiți,” a explicat Julie.

Al doilea fenomen care se întâmplă înainte de moarte e foarte des întâlnit, potrivit asistentei. Acesta se întâmplă, de obicei, înainte cu o lună înainte ca pacientul să moară. Începe să vadă prieteni sau rude care au murit sau chiar animale de companie. ”Poate vedea inclusiv spirite, îngeri care îi vizitează, uneori, în vis, alteori și în timpul zilei. Câteodată, ne întreabă dacă și noi vedem aceste entități. Pacientul nu e speriat de prezența acestora, ci e oarecum reconfortant pentru el, iar mesajul pe care îl transmit e că se vor revedea curând,” a adăugat Julie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel