duminică, septembrie 26, 2021

In sezonul cald tenul fiecarei femei are de suferit, in functie de felul sau. Pentru a proteja tenul este de ajuns sa folosim o serie de fructe de sezon din care putem realiza masti incredibil de bune chiar acasa, care vor ajuta foarte mult la insanatosirea si mentinerea sanatatii pielii.

Masca pentru tenul uscat

Cel mai bun ingredient pentru tenul uscat, in sezonul cald, este pepenele galben. Pentru a realiza o masca de fata din pepene galben, este de ajuns sa zdrobiti cateva felii de pepene galben intr-un bol, pe care sa le amestecati cu doua linguri de lapte praf. Masca se lasa pe fata 15 minute, dupa care tenul se spala cu apa rece. Fibrele si vitaminele din pepene vor face minuni pentru tenul uscat.
Masca pentru tenul gras

Tenul gras poate fi tratat cu o masca realizata din afine, care are rolul de a regla excesul de sebum si care chiar va poate scapa de acnee. Pentru realizarea mastii, se amesteca patru afine cu trei linguri de fulgi fini de ovaz, cateva migdale proaspere si doua lingurite de suc de lamaie. Masca se aplica pe fata si se lasa sa actioneze 15 minute, dupa care tenul se spala cu apa calda.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri