miercuri, septembrie 28, 2022

Daca tenul tau se confrunta in mod frecvent cu puncte negre sau pustule, este sensibil, se irita usor, atunci ar trebui sa acorzi o mai mare importanta ritualului de ingrijire a tenului.

Medicii dermatologi te sfatuiesc sa iti cureti zilnic tenul cu probleme, iar produsele de curatare/demachiere ar trebui sa includa produse hipoalergenice si non comedogenice.

Poti folosi un gel de curatare care deschide porii si ajuta astfel la indepartarea impuritatilor, urmat de o lotiune tonica care ajuta la inchiderea porilor.

Te-ar mai interesa: Diabet zaharat: simptomele timpurii care apar la n...

Daca tenul tau se irita usor atunci cand ia contact cu apa, atunci se recomanda un produs de curatare fara clatire, neiritant, foarte bland.

Daca inca nu ai aflat, solutiile micelare sunt ideala pentru un ten cu probleme, cu tendinte acneice. Acestea reprezinta o inovatie in domeniul curatarii tenului. Ele nu necista clatire cu apa, sunt foarte bine tolerate de ten.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private