vineri, august 12, 2022

Chiar daca uneori ni se pare ca suntem asaltati de sfaturile de relatie celor din jur, nu strica sa ascultam cu atentie si sa tinem cont de cele care ni se par ca ne pot, cu adevarat, ajuta pe termen lung pentru a avea o casnicie fericita.

1. Daca scopul tau este sa ai o casnicie de durata si satisfacatoare, atunci trebuie sa-ti asumi rolul, indiferent de situatie, trebuie sa te simt responsabil/a de ce se intampla, asumandu-ti deopotriva reusitele si greselile.

Te-ar mai interesa: Luna Plină sub semnul Vărsătorului: Ce schimbări s...

2. Atingerile in cuplu intaresc legatura intima dintre parteneri pentru ca sporesc productia de oxitocina, supranumit „hormonul fericirii si al atasamentului”. Asadar, ori de cate ori este posibil, ia-ti de mana partenerul, saruta-l, mangaie-l, iar fiecare actiune ar trebui sa durece cel putin 5, chiar 10 secunde!

3. Invata sa nu fii de acord si accepta ca este firesc sa nu fiti mereu pe aceeasi lungime de unda.

4. Barbatii trebuie sa inteleaga ca nu trebuie si nici nu pot rezolva, repara totul si ca femeile vor sa fie si ele implicate in gasirea si implementarea solutiei la probleme.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să faci pentru ca el să nu te uite nici...

5. Cea mai mare pierdere de timp, de energie intr-o casnicie este sa incerci sa-ti schimbi partenerul, cu atat mai mult cu cat persoanele care fac astea au, de regula, probleme in ele insele, nu in ceea ce priveste partenerii.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private