sâmbătă, iunie 25, 2022

Cele mai bune suplimente de luat pot părea o enigma cu atât de multe opțiuni și varietăți. Numeroase studii și cercetători au identificat două dintre cele mai importante suplimente pentru bărbații cu vârsta peste 50 de ani.

Suplimentele diferă în puterea și fiabilitatea lor, unele dovedindu-se esențiale. Femeile și bărbații diferă, de asemenea, în ceea ce privește nevoile lor alimentare, anumite suplimente dovedindu-se din nou esențiale pentru nevoile lor.

Te-ar mai interesa: Te-ai săturat de ceaiul verde? Încearcă ceaiul de ...

Care sunt cele două pastile zilnice esențiale pentru bărbații cu vârsta peste 50 de ani, conform experților?

Magneziul este implicat în sute de procese biochimice din organism, inclusiv producția de energie, controlul tensiunii arteriale și dezvoltarea oaselor sănătoase pentru bărbații cu vârsta peste 50 de ani.

Suplimentul este, de asemenea, esențial pentru transportul calciului și potasiului în dezvoltarea celulelor.

A lua suplimente de magneziu la vârsta mijlocie ar putea ajuta la protejarea oaselor, sugerează un studiu.

Pastilele pot deține cheia pentru reducerea ratei celei mai prevenibile cauze de dizabilitate la persoanele de vârstă mijlocie și în vârstă, au spus oamenii de știință din Marea Britanie.

Te-ar mai interesa: Cel mai prost aliment pentru inimă! E bun și gusto...

De asemenea, au descoperit că bărbații trebuie să consume mai mult magneziu decât femeile.

Doctorul Setor Kunutsor, de la Universitatea Bristol, a spus: „Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, devine mai greu să absoarbă magneziul. Dar nu prezintă niciun simptom până când nu se fracturează un os.”

Majoritatea oamenilor obțin din dieta lor magneziul de care au nevoie, deoarece se găsește în multe alimente, inclusiv legume cu frunze verzi, pește, carne, lactate, nuci, orez brun și pâine integrală.

Te-ar mai interesa: Depresie după avort spontan: 5 moduri de a face fa...

Toată lumea are nevoie de calciu pentru a menține oasele puternice.

Este deosebit de important pentru persoanele în vârstă, la care mineralul se poate scurge din oase.

Pierderea calciului slăbește oasele și le face mai predispuse la rupere.

Pe măsură ce bărbații îmbătrânesc, se produce mai multă pierdere osoasă, mai degrabă decât acumulare. Dar suplimentele pot ajuta persoanele cu o dietă săracă sau restrictivă.

Te-ar mai interesa: Luna Plină în Capricorn. Astrolog: Vești mai neplă...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private