Sari la conținut

Care sunt cele mai cancerigene alimente de post. Mare atenție!

Statisticile arată că în jur de 90% dintre români se declară religioşi, iar dintre aceştia două treimi suţin că ţin postul Paştelui.

Dacă și tu te numeri printre cei care postesc, trebuie să știi că anumite alimente care se pot mânca în această perioadă îți pot cauza numeroase boli. Așa că, cel mai bine ar fi să le eviți.

Renunță la pateu vegetal și la margarină!

De la pateul vegetal la margarină, multe alimente pot creşte riscul bolilor cardio vasculare. Pateul vegetal conține numeroase E-uri, dar și o cantitate uriașă de zaharuri.  Din aceste motive, acest produs de post nu ar trebui să se afle pe masa ta! Altfel, riși să te îmbolnăvești de cancer.

Nici SOIA nu ar trebui să facă parte din meniul tău de post!

 De asemenea, este bine de știut că soia este extrem de periculoasă pentru sănătatea femeilor, spun specialiştii.Salamul vegetal, bombă pentru sănătate

Elena Oceanu

Elena Oceanu este absolventa a sectiei ”Jurnalism și Științele Comunicării” la ”Universitatea din București”, a început activitate a de jurnalist la ”Evenimentul Zilei”, în prezent fiind editor la publicația ”Doctorul Zilei”.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel