Sari la conținut

Cele mai ciudate talismane norocoase din întreaga lume

horoscop septembrie
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
horoscop septembrie

Nu căutați mai departe dacă v-ați întrebat cum să vă creșteți norocul la jocurile de noroc.

Vezi cele mai ciudate talismane norocoase pe care le-am descoperit din întreaga lume și află cum au ajuns să aibă un loc atât de prestigios în mâinile și inimile oamenilor superstițioși. Dacă le folosești, posibil chiar să ai noroc la casino!

Scările

Știm cu toții că ar trebui să evităm să mergem pe ele, dar știați că în Egiptul antic, acestea erau îngropate în mormintele celor decedați pentru a direcționa spiritele spre cer? Fără îndoială, Led Zeppelin a avut dreptate. Scările sunt considerate de fapt un simbol al norocului din această cauză și din cauza formei de triunghi pe care o formează atunci când sunt sprijinite de pereți.

Ochi de pisică

Ne referim la piatra ochi de pisică; nu trebuie să pui în pericol una dintre cele nouă vieți ale felinei. În India, se crede că a avea unul dintre ele în buzunar îți poate aduce prosperitate veșnică. Este de înțeles de ce este frecvent talismanul norocos ales în industria jocurilor de noroc, având în vedere că protejează averea purtătorului de pierderi bruște în afaceri și încurajează stabilitatea financiară.

Tumi

Un tumi este un topor ceremonial elaborat, folosit ca sacrificiu și considerat emblema națională a Peru. Ar trebui să știți că nu este un topor oarecare înainte de a începe să aveți gânduri de a vă jefui cutia de scule. Este atârnat pe perete sau pe ușă pentru a aduce noroc și este ușor de identificat prin lama semicirculară.

Frumusețea sa ascunde trecutul său macabru, când incașii și alte popoare antice îl foloseau în ritualuri sfinte. Unei lame ghinioniste a trebuit să i se scoată inima pentru a-i folosi intestinele pentru a deschide ușa unui viitor divin, ca parte a celebrării zeității soarelui. Ce strategie.

Solzi de crap

Aceasta este pentru toți fanaticii pescuitului. În Ajunul Crăciunului, în Polonia se obișnuiește să se mănânce crap, iar un proverb spune că păstrarea solzilor de pește în portofel va aduce noroc și bogăție în anul următor. Transportul pare ușor de gestionat, deși duhoarea ridică unele semne de întrebare.

Dinți de aligator

Nu este doar o alegere proastă din punct de vedere vestimentar, purtarea unuia dintre ele în jurul gâtului este într-adevăr considerată a fi foarte norocoasă și poate aduce mai mulți bani de la Zâna Măseluță decât dinții tăi de lapte.

Unele civilizații africane îi folosesc în jocuri pentru a aduce noroc și bani. Dacă vă place să vizionați videoclipuri de cazinou, este posibil să fi observat că, ocazional, jucătorii sunt înfățișați cu câțiva dinți atârnând de gât. Acum înțelegem scopul din spatele acestui lucru.

Gândacul scarabeu

Amuletele sub formă de scarabeu scarabeu ofereau protecție împotriva tuturor tipurilor de rele în Egiptul antic. Aceste insecte sunt legate de Ra, zeul soarelui, și de soarele răsare. Modul în care Ra menține soarele în mișcare pe cer în fiecare zi este similar cu modul în care scarabeii își mișcă excrementele pe iarbă pentru a-și hrăni larvele. Cu unul dintre aceste bibelouri norocoase, te poți reinventa pe tine însuți și dungile tale norocoase, deoarece ele reprezintă renașterea și metamorfoza.

Capete de vulturi

Având în vedere natura lor de gunoieri, păsările nu sunt, în general, ceva ce îți dorești să zboare în jurul tău. Dar, datorită spiritului lor de observație deosebit, oamenii cred acum că au puteri precognitive. Vrei să ai această abilitate la cazinou, nu-i așa? Cu siguranță, potrivit câștigătorilor loteriei sud-africane, iar un cap de vultur bine conservat poate costa până la 1.000 de dolari. Populația defavorizată de vulturi are de suferit din cauza acestei mode scumpe.

Concluzie

Deși rezultatul jocului tău s-ar putea să nu fie influențat efectiv de aceste talismane, încrederea ta va fi sporită. La urma urmei, totul depinde de starea ta mentală, iar tu vei face alegeri mai înțelepte dacă te simți invincibil. Tu ce mai ai de așteptat? Ia-ți farmecul preferat, apoi îndreaptă-te spre sloturi. Ai noroc astăzi!

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.