joi, octombrie 22, 2020

Indiferent de sex, exista o serie de semen subtile dar foarte clare care denota ca partenerul tau te insala. Semnele sunt comportamentale iar explicatia lor este descrisa in cele ce urmeaza.

 

  1. Partenerul este mai atent la nevoile tale decat de obicei. Aceasta se intampla datorita vinovatiei simtite de cel ce inseala in primele etape ale aventurii. Aceasta atentie se va diminua pe masura ce aventura continua.
  2. Partenerul incepe sa-ti cumpere cadouri. Acestea sunt “cadouri din vina”, cumparate pentru ca partenerul tau se simte vinovat ca te-a tradat, iar faptul ca te ingroapa in cadouri il face sa se simta mai bine.
  3. Comportamentul partenerului te face sa crezi ca ceva nu este in ordine. Daca se intampla, asculta-ti instinctul. Ignorand inseamna ca incerci sa inchizi ochii la adevar. Tu cunosti cel mai bine obiceiurile partenerului, rutina si atitudinile sale, asa ca fii banuitoare cand observi schimbari.
  4. Partenerul tau cauta des motive de cearta. Aceasta ii da posibilitatea sa fie suparat pe tine si sa plece din casa, astfel avand posibilitatea sa se intalneasca cu cealalta persoana. Cel care inseala poate de asemenea sa aiba un astfel de comportament datorita sentimentelor mixte pe care le are fiindca te-a tradat.

Citește și:

 

Continuarea pe Lyla.ro

Parteneri--