vineri, martie 31, 2023

Cele mai dificile zodii. Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit la Antena 3 care sunt zodiile aproape imposibil de înțeles.

Horoscop Rac: Este una dintre zodiile de apă care își schimbă dispoziția repede. Niciodată nu spune ce îl deranjează. Ține, mocnește în el, iar majoritatea lucrurilor pe care le ține în el sunt unele probleme familiale. Toate aceste probleme trebuie să le ghicești, dau anxietate, stări depresive. Încercați să îi înțelegeți, să îi ajutați să se departajeze, să se despartă de trecut.

Te-ar mai interesa: Adăugarea acestor legume în dietă ajută la reducer...

Horoscop Scorpion: Are o ciudățenie, nu vrea să fie înțeles, vrea să fie neplăcut, este sensibil, nu acceptă ca altul să pătrundă în universul lui. Este o armură. El ca să nu fie atăcat, atacă el prin acest mister care îl învăluie în jurul lui. Încercați cu un Scorpion să vi-l faceți prieten. Să fii sigur că el te apără de toți dușmanii. Nu încercați nici măcar în joacă să căutați conflicte, pentru că răzbunarea lui este fantastică. Nu trăda un Scorpion pentru că te va trăda de 10 ori.

Mihai Voropchievici, numerolog

Te-ar mai interesa: STUDIU. Animalele de companie ajută la prevenirea ...

Cele mai dificile zodii. Sunt imposibil de înțeles

Horoscop Pești: Niciodată nu spun ce au în cap. Sunt secretoși. Sunt o zodie duală, zici că l-ai prins, dar e alunecos. Sunt niște creativi ieșiți din comun, au o multitudine de idei. Prin arta lor știu să câștige dragostea, când vine un Peștișor capul pe tine, are nevoie de ceva. E viclean. Încearcă să-l înțelegi.

Horoscop Gemeni: Sunt dualiști, trec de la o stare la alta. Caută să te relaxezi în prezența lui, dacă vrei să se simtă bine. Un Geamană nu trebuie urît, trebuie nșeles, intră in jocul lui.

Te-ar mai interesa: Cel mai bun ANTIBIOTIC NATURAL distruge bacteriile...

Horoscop Vărsător: Un Vărsător nu-și exprimă emoțiile, sunt inteligenți, dar are o ciudățenie: când i-ai oferit lucruri bune și te aștepți să îți mulțumească, dispare de lângă tine. E un neînțeles. Drumul unui nativ în destin e foarte greu de înțeles. Nu știi ce cale alege în viață. E greu de anticipat. E omul viitorului, om care explodează, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Te-ar mai interesa: TOP 5 alimente anti-îmbătrânire. Include-le neapăr...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private