luni, septembrie 26, 2022

Cele mai frecvente 4 probleme ale instalațiilor sanitare. Repară-le SINGUR, cu soluții de casă.

Reparația necesare la instalațiile sanitare sunt scumpe. Dar, înainte de a apela un profesionist, încercați aceste remedieri ușoare și ieftine care vor rezolva problemele comune de instalații sanitare .Nu sunt necesare abilități speciale!

Cele mai frecvente probleme ale instalațiilor sanitare: 1. Curățați țevile de bucătărie cu apă fierbinte.

Țevile din bucătărie se înfundă adesea atunci când grăsimile lichide de la oalele și tigăile murdare coboară prin scurgere, apoi se întăresc în interiorul instalațiilor sanitare, dezvăluie expertul în asigurări de locuințe Melanie Musson.

Te-ar mai interesa: Semne și simptome de avertizare că ai un atac de c...

Pentru a curăța cu ușurință țevile, turnați apă fierbinte, nu fiartă în chiuveta din bucătărie.

„Apa fierbinte topește grăsimea și mizeria, ajutând la dislocarea și la mutarea murdăriei în jos pe țeavă, înainte ca acestea să se acumuleze și să provoace dureri de cap.”

Încercați să vă „spălați” țevile în acest fel aproximativ o dată pe săptămână și este posibil să nu mai aveți niciodată o rezervă pentru chiuveta de bucătărie!

2. Creșteți presiunea apei cu o „cască de duș” cu oțet

Dușul nu mai curge, ci doar picură? Capul tău de duș este probabil înfundat cu minerale, spune profesionistul Gladys K. Connelly.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Mircea Beuran atenționează: Diabetul poa...

„Luați doar o pungă cu zipper, umpleți-o cu oțet alb și folosiți benzi de cauciuc pentru a o lega în jurul dușului, apoi lăsați-o peste noapte.” Acidul acetic al oțetului va distruge mineralele pentru a readuce presiunea apei la normal.

Cele mai frecvente probleme ale instalațiilor sanitare: 3. Desfundă rapid toaleta cu putin detergent de vase

Data viitoare când toaleta dvs. este înfundată cu hârtie igienică, pur și simplu luați detergent de spălat vase, spune expertul în întreținerea băii Aleksandar Pecev, potrivit womansworld.com. Turnați o jumătate de cană de detergent lichid în vasul de toaletă, apoi adăugați încet o găleată cu apă fierbinte și lăsați să stea timp de 10 până la 20 de minute.

Te-ar mai interesa: Cele mai bune alimente care hrănesc creierul și pr...

„Acest lucru ajută detergentul să lubrifieze țevile, făcând blocajul mai ușor de îndepărtat.”

Odată ce nivelul apei din toaletă a scăzut, turnați mai multă apă fierbinte și spălați.

6 moduri de desfundare a scurgerilor din bucătărie și baie fără ajutorul instalatorului! - Sfaturi pentru casă și grădină

5. Eliminați murdăria din țevi cu bicarbonat de sodiu

Pentru a elimina cele mai încăpățănate depuneri de murdărie, adăugați o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu într-un vas cu apă caldă și turnați-o la scurgere. Lăsați să stea 5 minute, apoi turnați o cană de oțet alb.

Te-ar mai interesa: Cea mai eficientă și rapidă metodă să scapi de cel...

Așteptați 10 minute, apoi lăsați apa să curgă pentru a spăla murdăria pe țeavă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private