Cele mai importante reguli pentru a slabi

Cele mai importante reguli pentru a slabi
Cele mai importante reguli pentru a slabi

Cele mai importante reguli pentru a slabi fac referire la un anumit mod de viata necesar pentru a scapa de kilogramele in plus.

Aceste reguli, daca sunt respectate, pot sa modeleze atat organismul cat si comportamentul si va pot aduce intr-un punct in care sa aveti un echilibru in viata si un corp cu adevarat tonifiat.

ASADAR, IATA CELE MAI IMPORTANTE REGULI PENTRU A SLABI:

  1. Nu sari niciodata peste micul dejun. Micul dejun este precum carburantul pentru o masina! Este foarte important ca organismul sa primeasca materie prima pe care sa o transforme in energie de la primeleore ale diminetii, pe care sa o foloseasca. In caz contrar, organismul va stoca energia sub forma de grasime, inca de la prima masa a zilei care are loc la mai mult de 1,5 ore de la trezire.
    2. Nu manca nimic fix inainte de culcare. Pe timpul somnului, organismul arde foarte multe calorii, in jur de 500. Daca mananci imediat inainte de somn, organismul nu va arde caloriile stocate in rasime ci acele calorii acumulate in timpul ultimei mese. Este foarte important insa sa mancati cu doua ore inainte de culcare, ca sa nu suferiti leziuni musculare minore in timpul somnului.

Continuarea pe Lyla.ro

Tags: ,
0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook