duminică, noiembrie 27, 2022

Cele mai inteligente zodii. Nativii anumitor zodii ies în evidență oriunde s-ar afla. În orice domeniu ar lucra ei ajung să exceleze și să fie cei mai buni.

Fiecare semn zodiacal are trăsăturile sale cele mai atractive. Dar când vine vorba de inteligență, care semn zodiacal este cel mai deştept?

Află ce șanse sunt să ai o minte sclipitoare, în funcție de zodie.

Cele mai inteligente zodii: 1. Vărsător- Vizionari

Acești nativi sunt cei mai inteligenți din tot zodiacul. Au capacitatea de a vedea dincolo de aparențe și pot face conexiuni, acolo unde cei mai mulți oameni nu văd nicio legătură.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă în corpul tău când bei vin fiert. 5...

Au capacitatea de a ridica întrebări profunde despre existența umană și vor căuta întotdeauna să atingă idealul, atât în iubire, cât și în carieră. Abraham Lincoln și Anton Cehov s-au născut în zodia Vărsător.

Cele mai inteligente zodii: 2. Gemeni- Comunicare excelentă

Gemenii sunt persoane extrem de inteligente, pricepute mai ales la cuvinte. Pot învăța cu ușurință o limbă străină nouă. Nativii acestei zodii vor avea cariere strălucite în mediul academic, dar se descurcă la fel de bine și în literatură sau în alte meserii creative. Che Guevara, Dante Alighieri și Blaise Pascal s-au născut în această zodie.

Cele mai inteligente zodii: 3. Scorpion- Firi produnde

Scorpionii au tot ce îi trebuie unui geniu: incapacitatea de adaptare, preocuparea pentru probleme existențiale și fuga după idealuri. Sunt firi profunde și vor căuta mereu să dea un sens vieții și să înțeleagă moartea.

Te-ar mai interesa: 27 noiembrie, zi de mare sărbătoare! Ce NU este bi...

Sunt curioși, au un orizont larg și o părere proastă despre ceilalți. Albert Camus și Feodor Dostoievski au fost în această zodie.

Cele mai inteligente zodii: 4. Pești- Înțelepți

Deseori dați la o parte, Peștii sunt cei mai înțelepți din zodiac. Reușesc să vadă clar lucruri pe care ceilalți nu le văd, iar sfaturile lor sunt demne de luat în seamă. Albert Einstein și Steve Jobs s-au născut în această zodie.

Cele mai inteligente zodii: 5. Fecioară- Posibile genii

Fecioarele au cele mai mari șanse să devină genii, întrucât au o inteligență matematică nativă. Pot face fără probleme calcule și ipoteze, dar sunt la fel de buni și când vine vorba de înțelegerea noțiunilor abstracte.

Te-ar mai interesa: Cum arată sora lui Mihai Trăistariu. Este cu 13 an...

Pot fi oameni de știință și matematicieni străluciți, dar la fel de bine își pot folosi talentele și în meseria de detectiv. Bernhard Riemann (matematician) și Carl David Anderson (fizician) s-au născut în zodia Fecioarei.

Care este tipul de inteligență a celorlalte zodii?

Berbec- Inteligență chinestezică

Nativii acestei zodii învață foarte repede. Este suficient să le arăți o dată cum să facă ceva nou, iar data viitoare se vor comporta ca niște experți. Au o inteligență chinestezică foarte mare și reușesc o comunicare perfectă între corp și minte.

Te-ar mai interesa: Ceai pentru vezica hiperactivă. Nu are nicio contr...

Au șanse să devină atleți, dansatori sau chirurgi străluciți. Sunt firi pragmatice și vor fi mai interesați să evolueze pe scara socială și să aibă bani, decât să vâneze idealuri. J. S. Bach, Charlie Chaplin și Leonardo da Vinci s-au născut în această zodie.

Taur- Muncitori

Taurii nu au o inteligență nativă, dar muncesc din greu să ajungă acolo unde își doresc. Sunt persoane care pot rămâne foarte ușor blocate în zona lor de confort și nu au, de obicei, cariere strălucite.

Te-ar mai interesa: Prezentator TV, diagnosticat cu cancer terminal: C...

Taurii au idealuri, dar sunt prea leneși ori le este prea teamă de schimbare, pentru a ajunge unde își doresc. Nativii acestei zodii se caracterizează prin simplitate și pragmatism și au darul de a-i impulsiona pe ceilalți să își urmeze calea.

În ciuda acestor caracteristici, sunt câteva nume mari născute în această zodie: William Shakespeare, Karl Marx și Sigmund Freud.

Rac- Memorie bună

Nativii acestei zodii sunt foarte inteligenți și au o memorie extraordinară. Sunt cu adevărat sclipitori când vine vorba de înțelegerea și reacționarea cu ceilalți.

Reușesc să comunice bine atât verbal, cât și non-verbal, și se deosebesc de ceilalți prin sensibilitate și capacitatea de a vedea din mai multe perspective. Antoine de Saint-Exupery și Dalai Lama se numără printre personalitățile acestei zodii.

Leu- Inteligență practică

Leii îi folosesc inteligența pentru a se cunoaște și a se înțelege. Tot ce fac nativii acestei zodii servesc scopului lor și nu au o problemă în a-i sabota pe ceilalți, pentru a reuși.

Nu au șanse mari să devină genii, fiind mai interesați de faimă și celebritate, decât de idealuri. Alexander Fleming și Carl Jung se numără printre mințile luminate, născute în această zodie.

Balanță- Inteligență socială

Balanțele au o inteligență socială ridicată, fiind capabile să interacționeze cu ceilalți și să îi înțeleagă, scrie unica.ro. Deși se pricep să dea sfaturi, nu reușesc să ia decizii pentru ei, deoarece văd întotdeauna ambele părți ale unei probleme.

Din această cauză, pot ajunge cu greu unde își doresc, iar cariera lor va avea de suferit. Alfred Nobel, Arthur Miller și Friedrich Nietzsche s-au născut în această zodie.

Săgetător- Imaginație bogată

Săgetătorii nu sunt foarte sclipitori, ba chiar au probleme în a înțelege probleme ușoare. Au o imaginație bogată, dar nu vor ști să o folosească în interesul lor. Baruch Spinoza s-a născut în această zodie.

Capricorn- Logică bună

Sunt cei mai practici nativi ai zodiacului, pricepuți mai ales la rezolvarea problemelor matematice și logice.

Învață repede și reușesc să pună în practică cu ușurință lucrurile învățate. Benjamin Franklin și Edgar Allan Poe se numără printre personalitățile acestei zodii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private