Sari la conținut

Cele mai mincinoase zodii din horoscop. Numerolog: EI sunt experţi în auto amăgire

zodii
Sursă foto: arhiva doctorulzilei
Zodii pacatoase

Anumite aspecte care guvernează fiecare semn pot să nu fie în totalitate pozitive. Multe dintre energiile disponibile pentru fiecare dintre noi pot scoate la iveală „ce e mai rău în noi”. Chiar și acea latură mincinoasă din noi.

Mihai Voropchievici a dezvăluit la Antena 3 topul mincinoşilor şi cinstiţilor din zodiac într-un horoscop inedit.

„Săgetătorii nu reuşesc să mintă în mod convingător. El minte, dar nu te convinge. Defectul său este onestitatea excesivă care uneori, prin modul în care se manifestă, poate jigni omul. Consideră onestitatea ca fiind cea mai înaltă virtute morală.

Berbecul Îţi spune verde-n faţă. Vor să intre în dispute fără teamă. Le place să intre în război. Nu văd rostul să îndulcească adevărul amar. La final, îţi serveşte frumos.

Leul nu se teme de adevăr. Nu se tem de nimic. Nu văd nicio valoarea în minciună. Se mândreşte cu onestitatea lor. Leul nu te minte pe tine, dar se poate amăgi puţin pe el.

Racul, o zodie sinceră

Racul este o zodie foarte sinceră, mai ales în relaţiile romantice. Femeia Rac vrea să ştie mereu ce se întâmplă şi nu acceptă nicio minciună. Dacă simte că relaţia cu o anumită persoană nu mai este funcţională, îi va spune verde în faţă. Racul se înroşeşte el de supărare, dar o spune. Racii nu se protejează pe ei înşişi, ci sentimentele celorlalţi. Dacă vrei să încerci să-l câştigi cu minciunele, ai pierdut de la început. Au şi o intuiţie extraordinară. Ştie din 30 de secunde dacă eşti de casă sau nu.

Pentru Fecioare, există două tipuri de minciuni: dăunătoare şi cea de a proteja pe cineva. Deci, este o minciună cu tendinţă protectoare. Ea nu spune minciuni care să rănească pe cineva. Spune mici minciuni ca să-şi facă şi ea bine, dar şi partenerului.

Taurul urăşte drama şi conflictul. Va minţi pentru a menţine pacea. Dacă vrei o părere pertinentă, nu-l întreba pe nativul din zodia Taur. Ca să nu te supere, îţi spune cele mai frumoase minciuni. El este Pinocchio şef.

Scorpionii vor fi brutali de sinceri. Poţi avea încredere în tot ce spune despre tine, dar nu şi în ce spune despre sine. Se minte pe sine cu vârf şi îndesat.

Capricornul folosește minciuna ca scut

Dacă este o zi însorită şi Capricornul se simte fericit, nu se va putea abţine să zâmbească. Când zâmbeşte Capricornul, iese soarele. Dacă îl întrebi de ce este atât de fericit nu va spune că a făcut-o din dragoste pentru un coleg/colegă sau a făcut dragoste cu un coleg/colegă în pauza de masă şi s-ar putea să se fi îndrăgostit. Maschează adevărul. Capricornul va fi sincer cu privire la sentimentele sale, dar va minţi ca un mic demon dacă asta îl ţine departe de necazuri. Foloseşte minciuna ca un scut.

Vărsătorii mint pentru a-i face fericiţi pe ceilalţi. Sunt buni prieteni şi sunt cei care sar în ajutor. Mint atunci când există un motiv important pentru asta. Cred că scopurile scuză mijloacele. Minte pentru a prietenul lui să se simtă bine.

Peştii sunt foarte buni la minciună. Asta îi face oameni răi în ochii multora. Sunt experţi în auto amăgire. Cred în propriile minciuni. Sunt mincinoşii ideali.

Balanţa are şi ea o reputaţie proastă. Poate deveni ipocrite când încearcă să fie sincere cu ele însele şi aşa conştientizează cât sunt de necinstite cu ceilaţi oameni. Sunt manipulatoare. Dacă are interes să obţină ceva, vine cu minciunica.

Îţi dai seama că un Geamăn te minte când muşcă din buze. Gemenii nu doar că mint foarte mult, dar nici nu pot să ţină evidenţa a ceea ce spun. De aceea vor minţi până când castelul de nisip se va prăbuşi”, a spus Mihai Voropchievici la Antena3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel