Sari la conținut

Cele mai norocoase 3 zodii ale lunii octombrie. Decizii majore care le vor schimba viața radical

Predictii astrale
Credit foto: arhiva Doctorul Zilei
Zodii care au noroc de bani mulți

Cele trei zodii norocoase în luna octombrie vor fi susținute atât de Mercur, care va traversa semnul Balanței, cât și de Saturn, care își încheie și el mișcarea retrogradă în zodia Vărsătorului.

Contextul astrologic al lunii octombrie este unul mult mai bun și mai dinamic decât al lunii septembrie, iar unele zodii vor câștiga mult mai bine de pe urma muncii lor.

Zodia Taur

Nativilor Tauri le merge de minune în luna octombrie, nu doar pentru că sunt muncitori și organizați și au tot timpul bani, ci pentru că știu să profite de vremurile bune. Așadar, cine este ambițios și are planuri multe trebuie să știe că va fi ajutat din plin de energia lui Mercur. Marele astru al negoțului și al profitului revine la mișcarea directă, după o lungă retrogradare în luna septembrie, și intră în zodia Balanței din data de 10 octombrie, ceea ce va fi de bun augur pentru nativii Tauri.

Cea de-a doua jumătate a lunii octombrie le aduce Taurilor mai mulți bani și mai multe șanse să își pună în aplicare planurile, oricât de costisitoare ar fi. Unii dintre ei se pot gândi inclusiv la achiziția unei case și vor avea succes!

Zodia Rac

Racilor le merge foarte bine în octombrie după întâlnirea cu Luna plină din data de 9. În această zi, Luna plină va fi în zodia Berbec, ceea ce dă un impuls tuturor planurilor pe care le au nativii Raci. Cei care își doresc acum un loc de muncă sau un post mai bun, o avansare, o negociere de salariu vor fi susținuți de energia Berbecului, iar Luna plină îi va ajuta să ajungă la o negociere profitabilă pentru ei.

Pe de altă parte, contextul astrologic din octombrie este benefic pentru zodia Racului și din punct de vedere al sănătății. Cei care se confruntă cu probleme medicale mai vechi vor găsi un medic specialist care îi va îndruma pe calea cea bună.

Zodia Balanță

Octombrie este luna Balanțelor, iar nativii acestei zodii se vor simți plini de energie și puși pe fapte mari. Mulți dintre ei vor lua decizii majore și vor face schimbări benefice în viața lor. Mercur susține Balanțele și va traversa zodia lor începând din data de 10 octombrie până pe data de 29 octombrie.

Mulți nativi vor primi șanse noi, vor primi vești despre locuri de muncă bune, vor primi colaborări, vor fi apreciați la serviciu și vor putea negocia un bonus mai mare la sfârșitul acestei luni. Nu există nativ din Balanță să nu primească o șansă în octombrie! Dar depinde de fiecare cum va putea profita de pe urma beneficiilor trimise de astre.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.