Sari la conținut

Cele mai norocoase zodii ale anului 2020. În sfârșit, își vor vedea un vis împlinit

Anul viitor va fi mai bun decat 2019 pentru (aproape) toate zodiile; indiferent de steaua sub care ne-am nascut, 2020 aduce, pentru noi toti, foarte multe oportunitati, de aceea si este numit “anul deschiderii”. 

Berbec

Pentru nativii din Berbec, anul 2020 va fi marcat de victorii și realizări. Mari și importante. Vor avea șansa să schimbe cursul vieții, să-și împlineasă o veche dorință, să urce în carieră.

Cu Jupiter și Saturn în Capricorn, nativii din Berbec vor beneficia de răbdare și multă inițiativă.

Aproape totul va fi posibil pentru nativii din Berbec în 2020. Cum nimic însă nu va pica din cer, persoanele născute sub acest semn zodical vor trebui să muncească mult, dar nu până la epuizare.

Taur

Va fi un an plin de ambitii in toate domeniile. Saturn s-ar putea sa incerce sa-ti puna bete-n roate, dar in final reusesti sa duci la indeplinire ceea ce ti-ai propus. Important e sa nu iei decizii pripite, fie ca e vorba de dragoste, cariera sau plasarea investitiilor. In special in privinta banilor, in 2020 taurii trebuie sa tina cont de sfatul cunoscatorilor inainte de a investi o suma semnificativa.

Gemeni

De departe, cel mai stralucitor aspect al vietii voastre va fi dragostea, in 2020. De regula impulsivi si intoleranti, gemenii par sa fie anul viitor mai intelepti in relatia de cuplu. Ne referim doar la gemenii casatoriti si la cei in relatii stabile, de lunga durata. Profesional, gemenii au de luat de niste decizii, nu din cauza ca se intampla ceva neplacut in cariera lor, ci pentru ca simt nevoia sa faca schimbari.

Leu

Un an adorabil ! Iata pe scurt cum va fi 2020 pentru regele zodiacului. Financiar, va fi un an in care banii vin si vin si vin. Nu sunt bani castigati usor, veti munci pentru ei, dar eforturile vor fi rasplatite, spre deosebire de anii trecuti, in care parca vi s-au scurs printre degete. La capitolul sanatate, astrele recomanda mai multa odihna si eliminarea stresului, in a doua jumatate a anului.

Sursa: newsin.ro. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel