miercuri, decembrie 7, 2022

Cele mai norocoase zodii în 2023! Anul care următor se anunță a fi unul bun pentru câteva dintre semnele zodiacale. Iată cine va avea parte de noroc atât în viața personală, cât și în carieră!

Astrologul Daniela Simulescu a anunțat care sunt perspectivele pentru anul 2023, pentru  patruzodii care vor avea un an promițător, cu accent pozitiv atât în sfera profesională, cât și personală. Acești nativi vor profita la maximum de ceea ce va apărea în viața lor, notează specialistul în Astrosens.

Te-ar mai interesa: Rugăciune pentru sănătate către Sfânta Filofteia. ...

Horoscop 2023. Taur

Taurii își găsesc liniștea, dar și resursele necesare pentru a-și împlini mai multe obiective. Saturn va ieși din casa carierei pe data de 7 martie, prilej în care situația profesională se va îmbunătăți.

Acești nativi vor face curățenie în prioritățile lor și vor ști, cu adevărat, cine contează și cine nu. Anul 2023 se anunță a fi unul promițător, care îi va face pe nativii Taur mult mai înțelepți. Cu sănătatea stau bine, dacă își iau din timp să prevină lucrurile.

Horoscop 2023. Leu

Doar un nativ Leu sau cu ascendentul în această zodie știe cel mai bine prin câte a trecut în ultimii ani, mai ales în 2022. Totul pare să fi fost o perioadă grea, cu multe încercări și amânări, mai ales în plan personal. Vestea bună este că totul se va schimba și trebuie să nu-și piardă speranța! Astrele le sunt favorabile atât nativilor singuri, cât și celor care se află într-o relație de cuplu.

Te-ar mai interesa: Ai mereu mâinile și picioarele reci? Uite ce boli ...

Saturn va intra în casa a opta, responsabilă de taxe și impozite, după data de 16 mai, așadar atenție doar la împrumuturi sau alte aspecte care țin de finanțe. După această dată, Saturn va intra în casa carierei, astfel că vor avea parte de proiecte inedite.

Horoscop 2023. Săgetător

Nativii Săgetător se vor vindeca de traumele din trecut, de tot ce le-a zdruncinat sufletul. Simt că au pe cine se baza în anul 2023, în special când vine vorba de familie sau rude apropiate. Au șansa de a-și schimba locul de muncă și de a-și urma visul! Își pot îmbunătăți relațiile de orice fel sau își pot aminti, cu bucurie, de cele vechi și își vor dori să le consolideze. Într-un final, pentru Săgetători se anunță un an plin de dezvoltare personală.

Te-ar mai interesa: Pulsul mare triplează riscul de accident vascular ...

Horoscop 2023. Capricorn

Capricornii muncesc și muncesc, însă nu degeaba. Toate eforturile lor vor da roade și le vor aduce mulțumirea sufletească (și financiară deopotrivă) după care au tânjit atâta vreme. Se vor vindeca, dacă asta își doresc, iar fricile lor nu-i vor mai copleși. Își vor da seama că nu există alb și negru, ci tonuri de gri, astfel că vor fi mult mai maleabili când vine vorba de situațiile sau oamenii din viața lor. Sunt mult mai creativi și vor avea parte de mai multe oportunități, comparativ cu anul 2022. Nu vor uita de petreceri și de distracție!

Te-ar mai interesa: Cea mai tristă știre din România. O treime dintre ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private