Sari la conținut

Cele mai seducătoare zodii din horoscop. Ești printre ele?

Cele mai seducătoare zodii din horoscop. Te afli printre ele? Conform horoscopului chinezesc, există trei semne ale căror abilități de flirt sunt la cote înalte, astfel că sunt considerate unele dintre cele mai cuceritoare.

Determinarea cărui semn aparține se bazează pe anul nașterii și nu pe lună, ca în cazul horoscopului occidental. Așa că îți spunem care sunt cele mai seducătoare semne și cum să știi dacă te afli pe listă.

Cele mai seducătoare 3 semne zodiacale, potrivit zodiacului chinezesc

  1. Iepurele

Acest semn, conform horoscopului chinezesc, este pentru cei născuți în anii 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011. Sunt considerați a fi printre cei mai seducători, datorită vicleniei lor deosebite. Au tendința de a arăta bunătate și tandrețe. Ei au strategii infailibile care te vor cuceri. Sunt irezistibile și nu veți putea să le refuzați.

2. Șarpele

Cei născuți în anii 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013 aparțin acestui semn. Cei care aparțin horoscopului Șarpelui se bucură de o mare eleganță și mister, ceea ce este atrăgător pentru persoanele cu care se înconjoară. Se caracterizează printr-un limbaj corporal foarte expresiv, pe care îl folosesc pentru a seduce pe oricine doresc.

3. Capra

Caprele, deși numele acestui animal nu ne duce cu gândul la nimic legat de seducție, sunt printre cele care au cele mai multe strategii de flirt. Ei posedă o mare perseverență și sunt cei mai răbdători, așa că, indiferent de cât timp trebuie să aștepte, își vor atinge scopul. Sunt maeștrii seducției. Cum știi dacă ești din această zodie? Cei născuți în 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1979, 1991, 2003, 2015.

Cine sunt reprezentantele sexului frumos al horoscopului european care sunt experte în arta seducției?

Femeia Taur

Femeile din zodia Taur sunt printre cele mai încăpățânate și brave femei ale zodiacului european. Cu toate acestea, fac ele ce fac și bărbații roiesc în jurul lor pentru a le putea cuceri. Femeia Taur nu cedează niciodată atunci când are loc o ceartă cu partenerul ei. Cu toate acestea, caracterul ei vulcanic, trăsăturile fizice plăcute și râsul ei colorat sunt suficiente pentru a cuceri orice bărbat.

Femeia Rac
Nativele din zodia Rac sunt printre cele mai educate, istețe și relaxate femei. Ele nu depun foarte multe eforturi pentru a cuceri bărbații, ci ei vin la ele atrași ca un magnet de carisma lor naturală. Binedispuse, boeme, romantice și calme, femeile din zodia Rac știu cum să facă un domn să întoarcă privirea după ele.

Femeia Balanță
Nu e nicio surpriză faptul că femeia din zodia Balanță este considerată una dintre cele mai seducătoare native ale horoscopului european. Elegantă, inteligentă, pragmatică, diplomată și o iubitoare a frumosului, nativele din zodia Balanță sunt extrem de carismatice, iar șarmul lor fin atrage bărbații precum un magnet.

Vor să fie mereu în armonie cu persoanele din jurul lor, iar atunci când sunt deranjate de ceva sau de o persoană anume preferă să se retragă din peisaj. Femeia Balanță nu se răzbună, nu se supără, ci doar își pierde interesul și devine indiferentă, lucru care-i face pe bărbații care o curtează să insiste pentru a-i cuceri inima.

Femeia Scorpion

Unii ar spune că ai trăit degeaba dacă nu ai iubit o femeie Scorpion. Fiind considerate cele mai pasionale și înflăcărate native ale zodiacului, femeile acestei zodii de apă sunt extrem de seducătoare și atrăgătoare. Plăcute ochiului și extrem de periculoase atunci când își pun un obiectiv în minte, femeile Scorpion sunt răzbunătoare și sunt capabile de orice pentru a-și atinge scopul.

Femeia Vărsător

Ferește-te de mânia unei femei din zodia Vărsător. Puternice, reci, dominante, încrezătoare și inteligente, nativele acestei zodii de aer sunt printre cele mai seducătoare femei din horoscopul european. Au mereu cuvintele la ele, fiind maestre în umorul sarcastic care-i face pe reprezentanții sexului masculin să roiască în jurul lor.

Femeia Vărsător nu are nevoie să facă nimic special pentru a cuceri un bărbat. Dacă el nu face primul pas și nu o curtează, nativa nu-și va pierde timpul cu el., potrivit playtech.ro.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel