Sari la conținut

Cele mai trădătoare zodii din horoscop. Numerolog: EI fac orice pentru a-și atinge idealurile, chiar dacă asta înseamnă să îi rănească pe cei din jur.

Din cuprinsul articolului

Iată 4 semne zodiacale care au liberul arbitru de a-i trăda pe ceilalți.

Să fii trădat este unul dintre cele mai devastatoare și dăunătoare lucruri care se pot întâmpla în viața unei persoane. Poate duce la suferință emoțională, anxietate, depresie, o creștere a comportamentului de asumare a riscurilor și durere fizică reală. Infidelitatea unui partener poate chiar să ne schimbe chimia creierului. Deși astrele nu ne spun exact cine ne va trăda încrederea, ele ne avertizează cumva asupra unor trăsături ale persoanelor care ar putea fi evazive și lipsite de angajament.

Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit la Antena 3 care sunt cele mai trădătoare zodii din horoscop.

1. Berbec

„Nativii din zodia Berbec nu sunt foarte stabili când vine vorba de o relație. În mod deosebit, în legăturile lor amoroase obișnuiesc să trădeze. Sunt mai înșelători pentru că dacă nu primesc ceea ce vor în momentul în care cer de la cealaltă persoană, caută să manipuleze. Ei sunt deschiși la tot felul de experiențe noi dar sunt impulsivi.

2. Gemeni

Nativilor din zodia Gemeni nu le place în nici o situație să respecte regulile, nici pe plan personal, nici pe cel profesional. În situația relației de cuplu, riscurile ca partenerul să înșele sunt foarte mari pentru că își doresc mereu să simtă libertatea. În contactul cu un geamăn încercați pe cât posibil să îl provocați ca să vedeți unde ajungeți cu el.

Mihai Voropchievici, numerolog

3. Balanță

Persoanele născute sub semnul Balanței sunt foarte atrase de ideea de schimbare, adică în fiecare relație în care intră, indiferent de natura acesteia, urmăresc cu atenție dacă pot evolua. Dacă intră într-o relație de prietenie și văd cu nu evoluează alături de acela, automat te-a trădat.

Balanța așteaptă ca cel din fața lui să facă primul pas pe latura amoroasă. Dacă primește feedback se angajează într-o relație. Întotdeauna sunt cu ochii pe scopul final, care pentru ei este succesul. Fac orice pentru a-și atinge idealurile, chiar dacă asta înseamnă să îi rănească pe cei din jur.

4.Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt în stare să te mintă fără nici o remușcare cu toate că aceștia nu acceptă minciuna. În prima parte a relației sunt foarte fideli pe parcurs, însă, vor renunța la legătura pe care o au cu tine, căutând diferite pretexte, care, de fapt, sunt niște minciuni. Le place să aibă întotdeauna parte de ceva nou în viață”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel