miercuri, februarie 24, 2021

Aflați din următorul număr Doctorul Zilei, care apare marți, 26 martie, împreună cu ziarul Evenimentul zilei, cele patru reguli de aur prin care poate fi prevenit diabetul, boală despre care medicii estimează că afectează deja peste 1,5 milioane de români. În plus, o diabetică veterană explică semnele care trădează această afecțiune și cât de ușor e accesul la tratament în România.

O întrebare a ajuns pe buzelor multor părinți de la noi: să accept sau nu vaccinarea copilului? Riscă copiii imunizați să dezvolte tulburări de comportament? Experți de prestigiu în domeniu, dar și părinți și medici care se opun vaccinării își expun argumentele pro și contra imunizării obligatorii în numărul următor din Doctorul Zilei.

Cel mai performant spital din România la capitolul donări de organe este în vestul țării. Vă prezentăm rețeta succesului unui grup de medici cu o misiune grea: după ce o viață se stinge luptă să salveze altele.

Și medicii nutriționiști au cuvântul în Doctorul zilei. Ei ne explică cât de sănătoase mai sunt carnea de vită, laptele, ouăle, fructele, dar și cum trebuie alese astfel de produse pentru a scădea cât mai mult din riscurile lor.

Nu în ultimul rând, în paginile Doctorul zilei, doctorii detaliază lista analizelor esențiale pentru un adult, iar pacienți cu psoriazis își prezintă soluțiile care i-au ajutat să scape de boală.

Ultimele stiri

Parteneri